Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2017, 17:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pil C predstavuje basketbalovú hymnu pre tím z Prievidze, ktorý aktuálne bojuje o titul majstra Slovenska

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

O hymnu pre športové tímy z rôznych miest Slovenska sa už pokúšalo viacero interpretov, no väčšina skončila len ako chabý pokus.

Pil C vydal v minulom roku svoj debutový album HYPE, ktorý si pochopiteľne vyžiadal dlhé mesiace príprav, počas ktorých sa však nevenoval vydávaniu singlov a hosťovačky boli tiež skôr výnimkou ako pravidlom. Teraz však nastal čas venovať sa skôr sólo skladbám a spoluprácam mimo celistvých počinov, keďže vydávať projekt aspoň raz ročne určite nie je cesta, dôkazom čoho je aj zopár jeho kolegov. Ak však aspoň trošku pozorne sleduješ Pilove sociálne siete, tak si mal možnosť okrem odkazov pre Boba zaregistrovať aj to, že tvorí a nahráva nové veci a pravidelne sa objavuje na zápasoch svojho obľúbeného basketbalového tímu z Prievidze.

No a keď tieto dve skutočnosti spojíme dohromady, výsledkom je basketbalová hymna s názvom My sme tu doma, ktorá bude hráčov motivovať pred každým zápasom v kabíne a pri tých domácich pravdepodobne aj v celej aréne. Ak ste si teraz povedali, že podobných skladieb už bolo veľa a každá stála za nič, tak vás v tomto prípade veľmi radi vyvedieme z omylu. Čo sa týka výberu hudobnej produkcie, tak v tomto prípade dal Pil C možnosť aj neznámym beatmakerom, ktorých vyzval, aby mu hudby posielali na mail. Víťazom sa stal MJAY a pevne veríme, že podobné sympatické gesto po ňom zopakujú aj iní interpreti, keďže v poslednej dobe rotujú stále tie isté zabehnuté mená. Skladba hneď dostala aj výborný vizuál z dielne Miša Nemtudu s jeho A-teamom a vy si teraz môžete vychutnať výsledok. Skladbu iž mimochodom nájdeš aj na iTunes.

Domov
Zdieľať
Diskusia