Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2017, 22:40
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Bývalý priateľ ju pobodal, tak si vzala prvého muža, ktorého uvidela. Melisse museli pomôcť až záchranári

ZAUJÍMAVOSTI USA
Uložiť Uložené

Pri útoku jej bol poškodený nerv, kvôli čomu sa nemohla ani usmievať.

Keď mala Melissa Hill 20 rokov, dostala zaujímavý telefonát od jej ex-priateľa zo strednej. Ten sa chcel po rokoch stretnúť, tvrdil, že sa s Melissou opäť túži zblížiť. Melissa súhlasila, no nie všetko prebehlo podľa predstáv. Keď sa k nej totiž jej bývalý frajer priblížil, vytiahol vyskakovací nôž a 32-krát ju brutálne bodol. Aj napriek nepríjemnému začiatku má však príbeh šťastný koniec, Melisse sa vo finále nič nestalo, kedže okoloidúci takmer okamžite zavolali sanitku, ktorá ju rýchlo ošetrila.

Do prvého muža, ktorého po celom nešťastnom incidentne uvidela, sa však okamžite zamilovala. Záchranár Cameron Hill bol totiž ten, kto Melisse bez váhania poskytol prvú pomoc, bez ktorej by jednoznačne zahynula. Melissa však napokon musela ísť do nemocnice, kde niekoľko dní prežila v umelom spánku. Camerona však zaujímal jej zdravotný stav, často ju navštevoval a počas Melissinho nemocničného pobytu boli spolu aj niekoľkokrát na obede. Dnes sú v manželstve.

Bývalý priateľ ju pobodal, tak si vzala prvého muža, ktorého uvidela. Melisse museli pomôcť až záchranári
Zdroj: www.youtube.com

Celý príbeh má však aj psychologickú stránku veci. Podľa expertov je toto zaujímavý prípad toho, ako niekedy náš mozog neuvážene reaguje. Je totiž veľmi nepravdepodobné, že by sa Melissa do Camerona zaľúbila na prvý pohľad, podľa špecialistov tu ide o niečo iné. Jej ex-priateľ, ako reprezentant mužskej zložky populácie, do ktorého kedysi vložila veľkú dávku dôvery, ju zradil a bol schopný vykonať tak hrozný čin, akým je pokus o vraždu, práve Cameron Hill sa však zjavil ako presný opak toho muža, ktorý ju pobodal. Dvojica sa vzala v marci 2017.

Bývalý priateľ ju pobodal, tak si vzala prvého muža, ktorého uvidela. Melisse museli pomôcť až záchranári
Zdroj: pixabay.com
Domov
Zdieľať
Diskusia