Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. marca 2017, 10:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Monika Bagárova pri stretnutí s talentovaným iluzionistom stratila reč. Jej nechápavé pohľady po každom triku hovoria za všetko

ZAUJÍMAVOSTI MONIKA BAGÁROVÁ
Uložiť Uložené

Radek Bakalář opäť posunul latku o niečo vyššie a predstavil ilúzie, na aké by si netrúfol v našich končinách snáď nikto.

Prednedávnom sme vám predstavili prvý diel druhej série obľúbeného Revolution of Magic, v ktorom sa veľmi talentovaný chalan snaží prostredníctvom známych osobností ukázať svetu svoje schopnosti. Už debutová séria bola plná nepochopiteľných ilúzií, no Radek Bakalář posúva latku ešte o niečo vyššie. Tentokrát si pozval krásnu speváčku Moniku Bagárovú, ktorej dal značne zabrať už od prvého triku a vlastne sa z nemého úžasu nedokázala dostať pravdepodobne ešte aj pár dní po natáčaní. Tradične sa začínalo kartami, potom prišla hádacia hra, v ktorej Radek správne trafil štvormiestne číslo len z pohľadu speváčky no a vo veľkom finále dokázali obaja rozbiť pohár bez toho, aby sa ho vôbec dotkli. Dosť bolo zbytočných slov, pozrite sa radšej sami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia