Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2017, 15:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

10 Sloveniek, ktoré zrejú ako víno a stáli by za hriech aj napriek vyššiemu veku

REFRESHER
Uložiť Uložené

Takto vyzerá desiatka najkrajších slovenských mamičiek, za ktorými by sa na ulici zaručene otočil každý muž.

Slovensko je správnym miestom pre život aj vďaka skutočnosti, že v ňom žijú najkrajšie ženy na celom svete, s čím bude súhlasiť snáď každý muž. Nádherné zástupkyňe nežnejšieho pohlavia nájdeme aj medzi známymi speváčkam či moderátorkami, a preto sme sa rozhodli pripraviť si pre vás výber tých najkrajších. Tentokrát však bude hlavným kritériom vek, keďže by sme radi pozornosť upriamili práve na ženy v najlepších rokoch, ktoré sú dennodenne dôkazom toho, že zrejú do krásy ako víno. Na úvod ešte pripomeniem, že nejde o výber jednotlivca, ale celej redakcie a zároveň sme mali tak trochu obmedzené možnosti, keďže nie všetky krásky, ktoré sme pôvodne chceli do výberu zaradiť, majú aj svoje sociálne siete, odkiaľ by sme mohli čerpať snímky. Našťastie je ich aj napriek tomu dosť a vy sa teraz môžete kochať ich prednosťami. Poďme teda na to. 

Dara Rolins

Jedna z najznámejších speváčok na Slovensku oslávi v závere aktuálneho roka už štyridsiate piate narodineny, no aj napriek tomu sa môže pýšiť výzorom, ktorý jej závidí aj mnoho mladších kolegýň. Darinka sa udržuje vo forme stravou aj cvičením, čo môžeme sledovať na jej sociálnych sieťach a okrem toho pravidelne hráva množstvo koncertov, súčasťou ktorých je aj náročná tanečná choreografia, čo tiež očividne prináša ovocie. Dara Rolins je už zopár rokov aj šťastnou mamičkou, no na jej vyšportovanom tele to žiadne známky nezanechalo, čo dokazujú aj snímky, ktorými pravidelne zásobuje svojich fanúšikov prostredníctvom instagramu.

 

Dobre ranko ludia,svet,zivot:) photo&hair by Lola

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Andrea Verešová

Ďalšou kráskou na zozname je Andrea Verešová, ktorá už má síce dve deti, no aj napriek tomu vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Bývala svetová topmodelka získala v roku 1999 zároveň titul najkrajšej Slovenky v súťaži Miss a následne pracovala pre známu modelingovú agentúru, kde si mala možnosť vyskúšať všetko, čo k tejto práci patrí. Jej prenikavý pohľad a stále dokonalé telo očaria každého muža, no Andrea je šťastne vydatá, a tak sa môžeme aspoň vďaka instagramovému profilu kochať jej krásou.

Vera Wisterová

Táto obľúbená tvár z televíznych obrazoviek, ktorá moderovala množstvo známych relácií už síce má aj dvoch synov, no stále vyzerá minimálne tak dobre, ako si ju pamätáme napríklad zo známej Karavan šou, kde pôsobila spolu s Ivanom Táslerom. Ryšavú krásku už síce vídame na verejnosti o čosi menej, no v tomto zozname pochopiteľne nemohla chýbať. A kto by to bol vôbec povedal, že má Vera Wisterová už štyridsať rokov. 

 

Checkuj tie záclony s logom!!!! #alenka #schultzie

Príspevok, ktorý zdieľa Vera Wisterova (@verawister),

 

New hair day! #hair #bob #redhead #redhotchilipeppers

Príspevok, ktorý zdieľa Vera Wisterova (@verawister),

Erika Judínyová

Snáď ste si nemysleli, že by sme mohli zabudúť na Eriku, ktorá je už dlhé roky hlavnou tvárou relácie Smotánka, v rámci ktorej mapuje všetko viac aj menej zaujímavé, čo sa na slovenskej celebritnej scéne udeje. Stále krásna moderátorka vyvolávala množstvo diskusií hlavne svojím poprsím, keďže ju mnohí podozrievajú, že za túto stále veľmi výraznú prednosť môže práve zákrok profesionála. Sama tieto špekulácie vyvracia, no v konečnom dôsledku je to asi jedno. Erika sa stále môže pýšiť telom ako pred pätnástimi rokmi a určite by stála za hriech.

Lenka Šóošová

Túto štyridsaťročnú krásku, ktorá vyzerá rovnako vynikajúco, môžeš vidieť hlavne v Teleráne, pričom práve ona je snáď najväčším lákadlom, prečo si vôbec televíziu v ranných hodinách zapnúť. Dvojnásobná mamička je aj profesionálnou make-up artistkou, no musíme uznať, že vďaka jej prirodzenosti sa pravdepodobne pri rannom líčení zaobíde aj bez svojich skúseností. Nuž, pevne veríme, že Lenka na televíziu ešte veľmi dlho nezanevire, keďže patrí k tej skupine moderátoriek, na ktoré by sme sa dokázali pozerať donekonečna. 

 

#selfie #svojka#aliciakeysstyle #R #ronald #pastovka ...ze..urobim si svojku,ale malemu R sa to teda vobec nepa...‍♀

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Šóošova (@lenkasoosova),

 

#velkypiatok #niekto #velkyspanok @richardraiman #chraptulin #R

Príspevok, ktorý zdieľa Lenka Šóošova (@lenkasoosova),

Silvia Lakatošová

Hoci na to vôbec nevyzerá, niekdajšia kráľovná krásy a riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová je už dvojnásobnou mamou. Víťazkou súťaže krásy sa stala v roku 1993, no s čistým svedomím môžeme konštatovať, že by sme jej hlasy bez váhania posielali aj dnes. Šarmantná a vždy dokonale upravená Silvia sa ešte stále pohybuje v kruhu najkrajších žien našej krajiny, čo jej rovnako určite prospieva. Silvia sa o svoje telo stále dôkladne stará cvičením a dáva si pozor na stravu, čo je v konečnom dôsledku vidieť aj na fotografiách. 

Adriana Karembeu

Pravdepodobne vám o niečo viac bude hovoriť jej rodné priezvisko Sklenaříková. Slovenská supermodelka bola dlho známa ako blodnýnka s najdlhšími nohami a prenikavým pohľadom, čo sa stále nezmenilo. Aj keď už ma cez štyridsať rokov, stále si udžiava dokonalý výzor, za ktorý by sa nehanbili ani jej mladšie kolegyne. Momentále však už žije s manželom v Monaku, a tak by nebolo úplne jednoduché ju stretnúť. Na svoj Twitter však prisieva pravidelne, čo samozrejme hodnotíme veľmi kladne. 

Karin Haydu

Vyštudovaná herečka Karin Haydu stále patrila k ženám, ktoré vábili pohľady pánov atraktívnym dekoltom, no zároveň ju môžeme označiť aj za jednu z najkrajších moderátoriek. Tmavovláska oslávila v tomto roku už štyridsiate narodeniny, no tento vek by jej tipol len málokto. Na jej príťažlivosti pridáva aj skutočnosť, že je už aj mamičkou a má krásnu dcérku Vanessu. Ostáva nám len dúfať, že nás bude ešte dlho tešiť spoza kamier na televíznych obrazovkách. 

 

#woman & #jewelry

Príspevok, ktorý zdieľa Karin Haydu official (@karinhaydu),

 

Purple .... #letsdance #nightfever #twins #star #dance #tvshow #slovak #tvseries #dancingwiththestars #tvmarkiza

Príspevok, ktorý zdieľa Karin Haydu official (@karinhaydu),

 Alena Pallová

Ešte v roku 1999 zahviezdila Alena v súťaži Miss Slovenskej republiky, kde sa stala treťou najkrajšou Slovenkou. Následne pracovala ako modelka na prestížnych mólach v Paríži či Miláne a tajomstvom tiež nie je, že do dnes sa venuje aj navrhovaniu svojich šiat, ktoré však prezentuje výhradne sama na sebe. Pôvodne chcela pri tomto odvetví aj ostať, no osud to zariadil inak a dnes je z nej prestížna estetická dermatologička, ktorá sa stará o výzor mnohých známych tvárí. Pani doktorka je už aj štastnou mamičkou, čo by ste na ňu pravdepodobne netipovali.

 

S tymito chlapcami...

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena (@alenapallova),

 

Styling @andrejkusalik makeup a vlasy @patriksusivesely❤❤

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena (@alenapallova),

 

You can feel this energy inside...

Príspevok, ktorý zdieľa Dr. Pallova Alena (@alenapallova),

Erika Barkolová

Aj keď na to Erika nevyzerá, je už matkou dvoch nádherných a už dospelých dcér, ktoré sú určite po svoje mame. Sympatickú blondýnku si mnohí pamätáme z relácie pre dospelých s názvom Črepiny s hviezdičkou, kde sa venovala "žurnalistike" z tak trochu iného pohľadu. Aj vďaka tomu si vybudovala imidž atraktívnej moderátorky, ktorá je zároveň známa tým, že medzi jej záľuby patrí návšteva fitness centra. Zúčastnila sa aj viacerých súťaží, čo sa v konečnom dôsledku odrazilo aj na jej akutálnom výzore.

 

Vitaj na Slovensku :) #majkspirit @majkspirit

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Barkolova (@barkolova),

 

Pozdravy zo strizne #tvwork #tvjoj @tvjoj #lovemyjob #microphone #smile #tvjobs #topstar

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Barkolova (@barkolova),

 

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Barkolova (@barkolova),

Anketa:
Ktorá s týchto krások ťa očarila najviac?
Dara Rolins
Andrea Verešová
Vera Wisterová
Erika Judínyová
Lenka Šóošová
Silvia Lakatošová
Adriana Karembeu
Karin Haydu
Alena Pallová
Erika Barkolová
Dara Rolins
21 %
893 Hlasov
Andrea Verešová
29 %
1230 Hlasov
Vera Wisterová
8 %
321 Hlasov
Erika Judínyová
2 %
93 Hlasov
Lenka Šóošová
9 %
393 Hlasov
Silvia Lakatošová
3 %
123 Hlasov
Adriana Karembeu
7 %
276 Hlasov
Karin Haydu
12 %
490 Hlasov
Alena Pallová
2 %
98 Hlasov
Erika Barkolová
7 %
283 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia