Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2017, 8:55
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Návštevníci tuniskej zoologickej záhrady ukameňovali krokodíla na smrť. Bezbranné zviera doplatilo na ľudskú hlúposť a krutosť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Človeku sa zastavuje rozum pri pohľade na mŕtveho krokodíla.

Zoologické záhrady po celom svete zažívajú v posledných týždňoch nápor kritiky. Prešlo len zopár dní od toho, keď sme písali o pytliactve priamo v parížskej zoologickej záhrade a ďalšia ohavná správa prišla z Tuniska, kde si ľudskú hlúposť odniesol nevinný krokodíl. V zoologickej záhrade Belvedere v hlavnom meste Tunis opatrovatelia našli zakrvaveného krokodíla a pri pohľade na bezvládne zviera hneď pochopili, čo sa stalo. Skupina návštevníkov sa totiž rozhodla hádzať do krokodíla kamene či kusy betónu a nakoniec ho trafili priamo do hlavy, čo mu spôsobilo vnútorné krvácanie a bezbranné zviera na mieste zahynulo. Kompetentní sa vyjadrili, že im je smrť krokodíla ľúto a priznali, že je prakticky nemožné postaviť strážnikov pred každý výbeh, keď sa ich v zoologickej nachádza niekoľko desiatok. Ako varovanie do budúcnosti a pripomenutie toho, že ľudia vedia byť tou najhoršou pliagou tejto planéty potom ošetrovatelia zavesili fotografie mŕtveho krokodíla na Facebook a ak si slabšej povahy, potom sa na ne radšej ani nepozeraj.  

Domov
Zdieľať
Diskusia