Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2017, 15:58
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Zúfalé dievča nachádza najlepšieho priateľa v geneticky modifikovanom obrom zvierati. Dobrodružná dráma od režiséra Snowpiercera odhaľuje prvé atmosferické zábery

FILMY A SERIÁLY OKJA
Uložiť Uložené

Hviedne obsadená snímka s názvom Okja predstavuje lákavé debutové zábery v podobe teaser traileru.

O blížiacom sa filmovom počine s názvom Okja, za ktorým stojí známy kórejský režisér Joon-ho Bong (Snowpiercer, Mother, Memories of Murder), ste sa na našich stránkach už dočítať mohli. Ba čo viac, mnohí z vás sa ho už dozaista nevedia dočkať. A niet sa ani veľmi čomu čudovať, pretože ak si odmyslíme už tak zaujímavý príbeh, stále nám ostane ešte poriadne hviezdne a zároveň aj mimoriadne talentované obsadenie. Navyše, všetkých fanúšikov tohto projektu určite poteší aj skutočnosť, že streamovací gigant Netflix konečne uvoľnil vôbec prvý teaser trailer. Ten síce veľa nového nepovie, svojou atmosférou však dokonale strhne a naláka na príchod jedného veľkého dobrodružstva.

Príbeh hovorí o mladom dievčati (Seo-hyeon Ahn) a jej priateľstve s geneticky modifikovaným prasaťom menom Okja. Zviera však narastie do gigantickej veľkosti a obrovská korporácia, v ktorej čele sa nachádza postava stvárnená Tildou Swinton (Doctor Strange, Only Lovers Left Alive, Constantine), si plánuje vziať späť to, čo vytvorila. Dievča sa tak musí vydať na misiu s cieľom prasa ochrániť, pričom asistovať jej v tom bude pravdepodobne mužská časť osadenstva. Paul Dano (Swiss Army Man, Prisoners) si totiž zahrá zvieracieho aktivistu, snažiaceho sa verejnosti odhaliť plány zlej korporácie, no a Jake Gyllenhaal (Demolition, Nightcrawler, Source Code) sa zhostí úlohy zoológa. Okrem vyššie spomínaných hercov sa ďalej objaví aj Steven Yeun, Giancarlo EspositoShirley Henderson či Lily Collins. Premiéry na Netflixe by sme sa mali dočkať 28. júna 2017. Pre viac informácií klikajte sem. Zaujal vás teaser?

Domov
Zdieľať
Diskusia