Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2017, 11:33
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Obyčajný stôl vie premeniť na dotykovú plochu. Unikátny projektor Sony Xperia Touch prichádza z budúcnosti

TECH
Uložiť Uložené

MWC 2017 neprinieslo iba telefóny.

Časy, kedy mali dotykové kapacity iba displeje v našich smartfónoch, tabletoch alebo laptopoch budú už onedlho preč. Výrobca Sony totiž predviedol funkcionalitu a zároveň oznámil príchod netradičného projektora s operačným systémom Android, prostredníctvom ktorého môžeme premeniť akúkoľvek obyčajnú plochu na dotykovú, pričom sa nám na nej zobrazí buď hra, prostredie na ručné kreslenie, poznámky s aktuálnym počasím alebo taký film. Problém však nebude ani s webovými stránkami alebo aplikáciami z obchodu Google Play, takže Xperia Touch v podstate funguje ako klasické mobilné zariadenie, avšak s tým rozdielom, že nadobudneme neporovnateľne väčšiu uhlopriečku. Sony navyše spomína aj podporu pre PS4 Remote Play, čo určite poteší nejedného majiteľa obľúbenej hernej konzoly. 

Sony Xperia Touch je zatiaľ iba prototyp, no už koncom roka príde na pulty európskych obchodov dokončená verzia, ktorá by mala stáť až cez 1 500 eur

Domov
Zdieľať
Diskusia