Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. februára 2017, 12:53
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Z náhodnej žiadosti o priateľstvo na Facebooku sa stala láska aj napriek 16-tisíc kilometrom. Rebecca a Michael sa skrátka našli

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vzdialenosť pre nich neznamená nič.

V dnešnej dobe plnej technológií nie je ničím výnimočným, že ľuďom dokážu zmeniť život napríklad aj sociálne siete. Pred pár dňami sme sa zoznámili s Leonie a Mattiasom, ktorým sa podarilo objaviť lásku vďaka odkazu na Twitteri a zrejme ich príbeh inšpiroval Rebeccu Luffovú zo Spojeného kráľovstva a Michaela Younga z Austrálie, aby sa na internete podelili aj s tým svojím. Všetko to pritom nezačalo na Twitteri, ale rovno na Facebooku, kde jedného dňa pred dvomi rokmi Rebecca objavila žiadosť o priateľstvo od absolútne neznámeho muža. Uvedomovala si, že akceptovanie žiadosti od cudzieho človeka predstavuje isté bezpečnostné riziko, ale Michael sa jej už od začiatku zdal sympatický jej predpoklady sa naplnili. Po spriatelení na Facebooku spolu začali komunikovať a postupne prešli aj na Skype, kde sa vedeli dlhé hodiny rozprávať o hocičom, čo tomu druhému práve behalo po rozume.


Po niekoľkých mesiacoch si už uvedomovali, že ich kamarátsky vzťah prakticky vďaka internetu prerástol do lásky a rozhodli sa ho oficiálne premeniť na partnerský vzťah. Odohralo sa to ešte v decembri roku 2015 a čo je na tomto príbehu najneuveriteľnejšie, Rebecca sa s Michaelom po prvýkrát v živote stretla až minulý september, keď ju prišiel navštíviť. Zaľúbený pár vraj po prvej minúte vedel, že ich láska skutočne prerástla z virtuálneho sveta aj do toho obyčajného a obidvaja si vyhovovali rovnako tak, ako to bolo aj na internete. V septembri spolu strávili tri týždne, navštívili dokonca Amsterdam a aj keď sa od začiatku októbra nevideli, už teraz sa tešia, kedy sa opäť uvidia. Rebecca sa rozhodla dať si trojmesačnú pauzu od svojej práce a vybrať sa do Austrálie, kde sa chce spoznať s rodinou svojho priateľa a preskúmať túto krajinu detailnejšie. Obidvaja si tiež uvedomujú, že jedného dňa príde ten moment, kedy sa jeden z nich bude musieť rozhýbať a presťahovať sa za tým druhým na opačný koniec planéty, ale zatiaľ nevedia, kedy nastane, a preto si jednoducho užívajú spoločné chvíle plnými dúškami.



Domov
Zdieľať
Diskusia