Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2017, 9:37
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Žena zavolala policajtov, keď jej miestny díler odrazu zdvihol ceny. Za marihuanu jednoducho odmietala zaplatiť viac

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA
Uložiť Uložené

Nehorázne, čo sa deje v tých uliciach.

Austrálski policajti zo Severného teritória nemohli uveriť tomu, čo počúvajú, keď sa na tiesňovej linke ozval hlas zúfalej ženy. Nevedeli, čo majú očakávať, a tak pozorne počúvali, ako sa žena začala sťažovať na to, že pri poslednom pokuse o nákup marihuany ju jej díler prekvapil zvýšenými cenami. Považovala to za nehoráznosť, pretože si zvykla, že v jej komunite je cena za gram marihuany dlhodobo ustálená a keďže nevedela, ako by sa pri pouličnom nákupe bránila, jednoducho jej napadlo zobrať mobilný telefón a zavolať na políciu. Policajtov potom žiadala, aby situáciu okamžite prešetrili, pretože takto predsa predaj fungovať nemôže.

Úsmevnú sťažnosť frustrovanej zákazníčky si policajti samozrejme pokojne vypočuli a keďže ju nechceli nechať napospas skazenej pouličnej ekonomike, rýchlo jej povedali, aby im dala o tomto drogovom dílerovi viac informácií, pretože by sa naňho radi pozerali. V tom momente jej zrejme došlo, že urobila chybu, a tak rýchlo zavesila, ale aj tak ide o jednu z najpodarenejších sťažností na tiesňovej linke za posledné mesiace. A mimochodom, austrálski policajti pripomínajú, že keby si sa vo svojom okolí stretol s podobným nárastom cien, radi sa na to pozrú odbornými očami.  

Žena zavolala policajtov, keď jej miestny díler odrazu zdvihol ceny. Za marihuanu jednoducho odmietala zaplatiť viac
Zdroj: pixabay
Domov
Zdieľať
Diskusia