Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2016, 10:18
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Conor McGregor sa objaví v seriáli Game of Thrones. Tvorcovia si preňho pripravili nezvyčajnú úlohu na lodi

FILMY A SERIÁLY CONOR MCGREGOR GAME OF THRONES UFC
Uložiť Uložené

Conor sa predsa len dočkal.

Dlho sa o tom hovorilo a nekonečné reči v médiách sa nakoniec ukázali byť skutočne pravdivé. Hviezda UFC Conor McGregor si v najbližšom čase zahrá v seriáli Game of Thrones, čo potvrdil aj šéf samotnej organizácie UFC Dana White. Od excentrického Íra sa však podľa zverejnených informácií nedočkáme žiadneho motivačného monológu a ani sa zrejme nepustí do pästného súboja s jednou z hlavných postáv, pretože by sa mal objaviť len ako súčasť posádky Eurona Greyjoya. Názov lode, na ktorej sa McGregor poplaví, dokonca znie Silence, čo znamená, že Euron všetkým svojim mužom odrezal jazyky, a tak nemôžeme čakať, že bojovník dostane aj nejakú repliku.

Nech už bude prítomnosť Conora McGregora v jednom z najlepších seriálov posledných rokov vyzerať akokoľvek, jeho fanúšikovia sa určite potešia. Povráva sa, že samotní muži stojaci za tvorbou seriálu, David Benioff a Dan Weiss, patria medzi fanúšikov írskeho bojovníka a keby si vzájomne padli do oka, veríme, že Conor by mohol v seriáli dostať aj trošku viac priestoru. Nemusel by pritom ani rozprávať a úplne by stačilo, keby sa s niekým pustil do bitky, pretože zopár profesionálnych úderov by seriál určite obohatilo. Zatiaľ nie je úplne jasné, v ktorej epizóde budeme mať McGregora možnosť zahliadnuť, ale keď sa tieto informácie dostanú na verejnosť, určite o tom budeš dostatočne informovaný.

Domov
Zdieľať
Diskusia