Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2016, 13:52
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

YouTube kanál, aký si ešte nevidel. V Drugslab nemajú problém fúknuť čiaru bieleho priamo pred kamerou

ZAUJÍMAVOSTI DROGY YOUTUBE
Uložiť Uložené

Hríby, LSD aj extáza. Diváci iba odporučia drogu a oni ju vyskúšajú.

Internet nám poskytuje vskutku bohaté možnosti. Môžeme byť vďaka nemu v kontakte s našimi najbližšími, pozrieť si dobré porno alebo sledovať partičku troch mladých ľudí z Holandska (Nellie, Rens a Bastiaan), ako na vlastnej koži priamo pred kamerou skúšajú za divákov účinky rôznych drôg. Za netradičným YouTube kanálom stojí miestna vysielacia asociácia BNN a ich cieľom je prostredníctvom videí vzdelávať každého, kto o to prejaví záujem. Obsah kanála preto pochopiteľne tvorí edukačný materiál, prostredníctvom ktorého fanúšikom vysvetľujú ako správne dávkovať či užívať jednotlivé typy drog, aké sú riziká a aké sú následky užitia. Nové časti Drugslab vychádzajú každý piatok, čiže raz do týždňa.

Celá šou prebieha v akomsi chemickom laboratóriu, kam si jeden z trojice, pozostávajúcej z dvoch chalanov a jednej baby, prinesie inú drogu, aby ju následne mohol aplikovať a všetkým tak ukázať, čo sa stane, ak sa niekto pohostí ketamínom, hríbmi, MDMA, hašišom alebo dokonca aj LSD. Po užití len počkajú na účinok a následne začnú tomu druhému opisovať svoje aktuálne pocity (chce okamžite tancovať alebo má chuť na sex), pričom všetko od začiatku až po koniec zachytí kamera a jej mikrofón. A keďže nemajú najmenší problém ani s fúkaním čiar, tak sa je rozhodne na čo pozerať. YouTube kanál Drugslab nájdeš na tomto odkaze a niekoľko výberových kúskov z dostupného video repertoáru zase trošku nižšie.

Pozn. r.: Redakcia Refresheru týmto článkom nikoho nenabáda na užívanie akýchkoľvek zakázaných látok. Práve naopak, ide o informácie edukačného charakteru.

Domov
Zdieľať
Diskusia