Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. októbra 2016, 10:42
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Burger King si v podarenom halloweenskom žartíku vystrelil z McDonald's. Prevádzku prezliekol za ducha svojho konkurenta

ZAUJÍMAVOSTI BURGER KING HALLOWEEN
Uložiť Uložené

Zdravá konkurencia nie je na zahodenie.

Halloween sa nám už nezadržateľne blíži a aj keď tento sviatok populárny najmä v Spojených štátoch amerických prerazil aj späť do Európy, Američania zatiaľ stále vedia vymyslieť vtipnejšie žartíky. Zdravá konkurencia medzi veľkými spoločnosťami nikdy nie je na škodu a pochopil to očividne aj Burger King, ktorý jednu svoju prevádzku premenil na strašidelný kostým v podobe ducha McDonald’s. Burger King pritom nezabudol pripísať ani vtipnú poznámku na adresu svojho konkurenca týkajúcu sa prípravy hamburgerov a ľuďom sa kreatívny marketingový krok očividne zapáčil, pretože na sociálnych sieťach sa už žartík začal rýchlo šíriť. Možno sa teda aj McDonald’s odhodlá na nejakú odpoveď a keby to tak dopadlo, zdravá konkurencia by sa mohla premeniť na humornú zákopovú vojnu.

Domov
Zdieľať
Diskusia