Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2016, 12:13
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nešikovný chlapík vošiel do obchodu a nechtiac porozbíjal televízory za 5-tisíc eur. Zabolí ťa už len pohľad na jeho čin

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

S týmto sa doma veruže nechválil.

Koľkokrát si sa už prechádzal napríklad po obchode s elektronikou a rozmýsľal nad tým, akú obrovskú čiastku by bolo potrebné zaplatiť, keby si nechtiac zhodil na zem a rozbil zopár televízorov? Zrejme v tejto rovine rozmýšľal aj nešikovný chlapík z videa, ktoré sa podarilo zaznamenať bezpečnostnej kamere v obchode HBH Woolacotts v britskom meste St. Austell. Chlapík vošiel do obchodu a v priebehu nasledujúcich sekúnd dokázal to, o čom sa mu asi ani nesnívalo. Odrazu sa všetka pozornosť strhla len a len naňho, pretože sa mu podarilo naraziť do vystaveného televízora a reťazová reakcia na seba nenechala dlho čakať, takže elektronika padala ako sa jej zachcelo a aj keď chcel situáciu muž zachrániť, ešte ju zhoršil. Na záver pripomíname, že obchod odhadol výšku škody na viac než 5,5-tisíc eur a s týmto zážitkom by sa bez zverejnenia záberov chlapík asi tak radostne nepochválil.

Domov
Zdieľať
Diskusia