Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. septembra 2016, 18:20
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Peter Popluhár, autor Dana Dreva, je späť s novou tvorbou. Vo vydarenej paródii na MTV Cribs nechýba ani jeho súkromný kuchár

ZAUJÍMAVOSTI PPPETER
Uložiť Uložené

PPPeter sa vracia so skvelou paródiou.

Po niekoľkomesačnom pobyte v Afrike, o ktorom už v rozhovore informoval, sa populárny Peter Popluhár, známy ako PPPeter, vracia na scénu! A to rovno s vtipnou paródiou - tentokrát si to odniesla americká šou MTV Cribs, ktorá predstavuje luxusné obydlia tých najslávnejších z nás. Často sa slávne osobnosti snažia ukázať v tom najlepšom svetle, vytiahnuté sú najdrahšie značky, služobníctvo a často nechýba dokonca ani prehliadka chladničky. Peter sa, samozrejme s jeho svojským humorom, rozhodol pochváliť svojím dočasným domovom v Tanzánii, a ver, že sa bude na čo pozerať. Medzi vybavenie Petrovho cribu totiž patrí aj kuchár, poriadna zásoba najlepších miestnych pív a posteľ so sieťkou proti komárom - ďalej už nebudeme prezrádzať, radšej už mrkni na video.

Domov
Zdieľať
Diskusia