Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2016, 18:58
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Jedným epickým hodom papierovou loptičkou zariadil pre celú triedu 100-percentné hodnotenie z testu. Vinny sa vďaka trefe stal hrdinom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Profesor sa nechal nahovoriť na stávku, o ktorej si myslel, že jej splnenie je nemožné.

Študenti sa z času na čas vedia zapáliť aj pre najobyčajnejšie veci a keď sa im podarí zlanáriť ešte aj profesora a vybaviť si zjednodušenie prednášky, potom lepší pocit snáď neexistuje. Inak tomu nebolo ani na Ohio State University, kde sa miestnosť plná študentov organickej chémie rozhodla vyhecovať svojho profesora do zaujímavej stávky. Celá hodina sa točila okolo elektrónov a ich vlastností a profesor si na prednášku priniesol aj papierovú loptičku, ktorou elektrón znázorňoval.

Na začiatku ju po pár minútach hodil smerom k zadnej stene miestnosti a keď sa už schyľovalo k tomu, že si študenti napíšu sľúbený test z preberanej látky, k slovu sa dostal Vinny Forte a spoločne so spolužiakmi sa im podarilo presvedčiť profesora o tom, že ak sa Vinny trafí do smetného koša pri tabuli, test sa zruší. Profesor, mysliac si, že Vinny nemá žiadnu šancu, so stávkou súhlasil a nemohol veriť vlastným očiam, keď papierová loptička po niekoľkých metroch letu pristála priamo v koši. Test však nakoniec nezrušil, len ho zmenil na dobrovoľný s tým, že každý, kto sa pokúsi ho vyriešiť, automaticky získa hodnotenie 100 percent. Asi ani nemusíme dodávať, že Vinny sa stal triednym hrdinom.

Domov
Zdieľať
Diskusia