Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júla 2016, 16:11
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Kultový Exorcista dostane vlastné seriálové spracovanie, ktoré sa nám odhaľuje na prvých lákavých záberoch

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Televízna stanica FOX zastreší chystanú seriálovú novinku s názvom The Exorcist. Dokáže napodobniť úspech slávnej filmovej predlohy?

Oscarová snímka The Exorcist z roku 1973, ktorá dokázala poriadne nahnať strach a vydesiť tak obrovské množstvo divákov po celom svete, je dodnes právom považovaná za jeden z najlepších hororov, aký bol kedy natočený. So seriálovými adaptáciami sa však v súčasnosti stretávame čoraz častejšie, takže pravdepodobne nikoho neprekvapí skutočnosť, že sa svojho televízneho spracovania dočká aj táto, dnes už kultová záležitosť. Rovnomennú seriálovú novinku zastreší známa stanica FOX a my si vďaka momentálne prebiehajúcemu Comic-Conu môžeme vychutnať vôbec prvé zábery v podobe traileru.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nám predstaví Tomasa Ortegu (Alfonso Herrera - seriál Sense8) a Marcusa Brennana (Ben Daniels - seriál House of Cards), dvoch veľmi odlišných kňazov, zaoberajúcich sa spoločným prípadom rodiny, ktorá čelí desivému posadnutiu démonom. O réžiu by sa mal postarať Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes, seriál TURN) a okrem vyššie spomínaných hercov si zahrá napríklad aj Alan Ruck, Brianne Howey, Hannah Kasulka či Geena Davis. Dátum premiéry je v týchto chvíľach stanovený na 23. septembra 2016. Zaujal vás priložený trailer natoľko, aby ste dali projektu šancu?

Kultový Exorcista dostane vlastné seriálové spracovanie, ktoré sa nám odhaľuje na prvých lákavých záberoch
Zdroj: Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia