Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2016, 9:43
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Pokémoni chcú ľuďom pomôcť nájsť lásku. Aplikácia Pokedates ťa pošle na rande s tvojou vysnívanou osobou

TECH POKÉMON
Uložiť Uložené

Svet nepotrebuje viac Pokémonov, ale viac lásky.

Je pravdou, že v posledných dňoch sa toho na internete o aplikácii Pokémon GO popísalo už mnoho a my sme ťa informovali o vydaniach, tipoch a trikoch aj zaujímavých príbehov spojených s touto hrou, avšak zdá sa, že Pokémoni nakoniec začnú po svete rozosievať aj lásku. Pred niekoľkými hodinami sa na svetlo sveta dostala nová aplikácia čerpajúca množstvo informácií z virtuálnej hry a volá sa Pokedates. Už z názvu by ti mohlo byť jasné, že ide o službu zameranú na spájanie hráčov Pokémon GO, vďaka čomu sa môžu navzájom spoznať, vyjsť si na kávu a prípadne skončiť aj vo vzťahu.

Pokémoni chcú ľuďom pomôcť nájsť lásku. Aplikácia Pokedates ťa pošle na rande s tvojou vysnívanou osobou
Zdroj: Pokedates

Po stiahnutí Pokedates sa ku svojmu možnému budúcemu partnerovi dostaneš tak, že zodpovieš niekoľko otázok týkajúcich sa teba, hry a tvojich záujmov. Aplikácia sa ťa bude vypytovať na to, čo od človeka, ktorého cez Pokedates hľadáš, očakávaš, ale nezabudne potom ani na otázky o tebe, po čom bude nasledovať výzva na to, aby si sa podelil o svoj približný časový rozvrh. Dotyčný predsa musí vedieť, kedy by si si naňho mohol nájsť čas a keď konečne všetko vyplníš tak, ako od teba budú vyžadovať, na mail ti prídu informácie o tom, kde sa so svojou potenciálnou láskou stretneš. Samozrejme, že najčastejšie lokality budú pri Pokéstopoch či gymoch, a tak sa rovno môžete pustiť do rozprávania počas hrania. Jediný problém by mohol prísť až po tom, čo tvoje prvé Pokérande nevyjde, pretože to ďalšie ťa už bude stáť 20 dolárov a to nie je vôbec lacný špás. V prípade, že budeš schopný odporučiť aplikáciu kamarátom, však dostaneš zopár stretnutí zadarmo a to sa neodmieta.

Pokémoni chcú ľuďom pomôcť nájsť lásku. Aplikácia Pokedates ťa pošle na rande s tvojou vysnívanou osobou
Zdroj: Pokedates
Domov
Zdieľať
Diskusia