Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2016, 20:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák orshi

Po úspechu Pokemon Go chystá štúdio zodpovedné za Jurassic World a Warcraft hraný celovečerák o Pokémonoch

FILMY A SERIÁLY POKÉMON
Uložiť Uložené

Mánia okolo vreckových príšeriek neutícha - majú totiž namierené na strieborné plátno.

To, čo začalo v roku 1996 ako Nintendo hra o rok neskôr dostalo i podobu animovanej série či mangy sa stalo obrovským fenoménom ako v Japonsku, tak aj v USA a neskôr po celom svete. Odvtedy sme mali možnosť vidieť dokopy 19 animovaných filmov, viac ako 900 epizód anime seriálu a vyše 20 manga komiksov - nehovoriac o všetkých verziách pre konzoly Nintendo.

Príchodom Pokémon Go sa započal taký veľký ošial, ktorý okamžite po spustení započal nevídanú mániu. A keďže železo treba kuť, kým je horúce, asi nikoho neprekvapí, že sa šušká aj o filmovom spracovaní. O snímke sa šuškalo už dávnejšie, no úspech Pokemon Go dal producentom novú nádej, a tak by sme sa mali dočkať hraného celovečeráku s "reálnymi" CGI pokémonmi. Prvé tri animované filmy zastrešilo Warner Brothers studios a dokopy na nich zarobili 145 miliónov amerických dolárov. Aj keď je film ešte vo veľmi skorom štádiu príprav, hovorí sa, že sa oň má postarať Legendary Pictures (Warcraft, Crimson Peak, Jurassic World, Pacific Rim), s ktorým veľmi rado a často spolupracuje už spomínaný Warner. Kto si zahrá hlavnú postavu a či budú tvorcovia nasledovať príbeh mladého Asha nikto ešte nevie. Takisto to, čo funguje ako animovaný seriál či videohra, nemusí fungovať aj na veľkom plátne. O tom nás už presvedčila nejedna filmová adaptácia populárnej hry. 

Po úspechu Pokemon Go chystá štúdio zodpovedné za Jurassic World a Warcraft hraný celovečerák o Pokémonoch
Zdroj: Warner Brothers
Domov
Zdieľať
Diskusia