Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2016, 9:38
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Kúzelník s Rubikovou kockou, ktorý nechal v nemom úžase aj Simona Cowella. Ako sa mu z vrecúška podarilo vytiahnuť vždy kocku poskladanú?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Niektoré veci nedokážeme vysvetliť.

Z času na čas sa na internete objavia vystúpenia z talentových súťaží, ktoré si zaslúžia našu pozornosť a kúzelník Steven Brundage si ju so svojím výkonom pred samotným Simonom Cowellom rozhodne zaslúžil. Ku svojmu číslu mu stačili obyčajné Rubikove kocky a papierové vrecúška, vďaka ktorým sa mu za dosiaľ nevysvetliteľných príčin podarilo pomiešanú kocku vytiahnuť perfektne poskladanú a to aj po tom, čo porotu presvedčil, že vo vrecúšku sa žiadna iná nenachádza. Aby toho nebolo málo, Cowellovi dal potom za úlohu pomiešať jednu kocku podľa vlastnej chuti, po čom sa pokúsil zreplikovať formu pomiešania bez toho, aby sa na Cowellovu kocku bližšie pozrel. Nemusíme azda ani dodávať, že sa mu podarilo aj to, a tak iba s úžasom pozeraj na nasledujúce video a ak máš vysvetlenie, potom sa s ním určite podeľ v komentároch.  

Domov
Zdieľať
Diskusia