Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2016, 10:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Poľský iluzionista a kúzelník ukázal, ako sa to robiť nemá. Moderátorke vrazil počas svojho triku klinec do ruky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Nuž, ak ste si doteraz mysleli, že niečo podobné je možné vidieť len v Rusku či na Ukrajine, teraz vás vyvedieme z omylu.

S príchodom konceptu talentových súťaží sa rozmnožilo množstvo samozvaných kúzelníkov a iluzionistov, ktorých vystúpenia síce väčšinou stáli doslova za nič, no na druhej strane sa občas stane, že sa im podarí posunúť hranicu, bizarnosti napríklad ako v tomto prípade. Semifinalista poľského Talentu to dotiahol až do televízie, kde dostal možnosť predviesť svoje schopnosti naživo. Prvýkrát a aj naposledy. Pri predvádzaní na prvý pohľad veľmi jednoduchého kúsku sa mu podarilo zraniť asistujúcu moderátorku Marzenu Rogalskú natoľko, že musela okamžite odísť do nemocnice na ošetrenie. 

Ako môžete vidieť aj na videu nižšie, úlohou moderátorky bolo rukou skontrolovať, či sa v papierových obaloch náchádza klinec úctyhodných rozmerov. Na prvom obale si to vyskúšal samotný iniciátor, no a potom už bola na rade Marzena. Pokiaľ by išlo o hru, v ktorej by ho mala nájsť čo najskôr, tak by určite zvíťazila. Prvých pár sekúnd po zásahu si ešte aj jej kolega myslel, že ide o srandu, no potom prišla realita, na ktorú hlave veľmi talentovaný kúzelník snáď nikdy nezabudne. Nuž, nie každý deň máte možnosť preraziť ruku klincom známej osobnosti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia