Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2016, 22:51
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Britka močila na vojenský pamätník, skončila vo väzení

ZAUJÍMAVOSTI ANGLICKO
Uložiť Uložené

Nechutný čin sa udial počas pamiatky na krvavú vojenskú bitku.

Určite už každý z vás zažil situáciu, keď nutne potreboval ísť na toaletu, no nikde vo svojom okolí ju nenašiel. My muži to máme predsa len o niečo pohodlnejšie, pokiaľ ide o jednoduchosť týchto úkonov. Preto rozumieme tomu, že žena si musí zariadiť podmienky na to, aby mohla svoje potreby vykonať mimo očí zvedavých okoloidúcich. No nie každý má v sebe toľko slušnosti, aby to urobil v medziach spoločenskej etikety. Šokovaní obyvatelia mesta Grays v anglickom grófstve Essex sa stali svedkami nepríjemného incidentu, keď si všimli, ako vytŕča svoje nahé pozadie nad pamätníkom obetí jednej z veľkých bitiek počas 1. svetovej vojny. 

Britka močila na vojenský pamätník, skončila vo väzení
Zdroj: dailymail.co.uk

Bitka na rieke Somme patrila medzi najkrvavejšie konflikty počas prvej svetovej vojny, kde proti sebe bojovali vojská Veľkej Británie a Francúzska proti Nemecku. Počas 1. júla až 18. novembra 1916 zahynulo na oboch stranách vyše 1 milióna vojakov. Pri tejto bitke boli po prvýkrát britskou armádou použité tanky a zúčastnili sa jej vojská britských domínií: Kanady, Austrálie, Južnej Afriky, Nového Zélandu a Newfoundlandu. Jedným z mnohých účastníkov bitky bol aj nadporučík britskej armády, neskorší slávny spisovateľ a autor ságy Pán Prsteňov, J. R. R. Tolkien.

Odporúčané
Barbican je skrytý diamant Londýna. Preslávil ho Instagram, Harry Styles aj historky o duchoch. Ikona brutalizmu toho ponúka viac Barbican je skrytý diamant Londýna. Preslávil ho Instagram, Harry Styles aj historky o duchoch. Ikona brutalizmu toho ponúka viac 9. septembra 2022, 9:30

42-ročnú ženu policajti zatkli po tom, ako bola spozorovaná, že v deň 100. výročia tejto udalosti, na ktorého spomienke sa zúčastňujú aj členovia kráľovskej rodiny,  počas bieleho dňa bez akýchkoľvek zábran močí na pamätník umiestnený na miestnom vojenskom cintoríne, ktorý je venovaný tejto krvavej bitke. Tajomníčka miestnej pobočky Kráľovskej Britskej Légie Sue Merrinová sa k incidentu vyjadrila nasledovne: ,,Som šokovaná. Myslím si, že je to strašné a každý musí vedieť to, že ktokoľvek vykoná podobný čin, musí byť prezentovaný na hanbu ostatným. Je to totálne nechutné." Spozorovaná žena si zrejme druhýkrát rozmyslí, na akom mieste sa rozhodne uľaviť si. Koniec koncov, mala o svojom čine čas rozmýšľať počas noci strávenej v policajnej cele. Ako by ste podobný skutok potrestali u nás?

Britka močila na vojenský pamätník, skončila vo väzení
Zdroj: dailymail.co.uk
Domov
Zdieľať
Diskusia