Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2016, 16:04
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Scéna ako vystrihnutá z GTA-čka! Luxusné Porsche počas naháňačky zostrelilo Smart do vody

TECH PORSCHE
Uložiť Uložené

V úzkych uličkách Amsterdamu to vrelo.

Z holandského Amsterdamu obletelo svet video, ktoré zachytáva zbesilú naháňačku v úzkych uličkách v blízkosti vodného kanála. Jej hlavným aktérom je (ukradnuté?) Porsche Cayenne prvej generácie, ktoré očividne uniká pred zložkami polície, pričom celú akciu zdramatizuje i prítomný rýchlo-čln, ktorý statočne rozbúri hladinu v kanáli. V jednom momente, po prejdení ostrej pravotočivej zákruty však luxusné SUV zastane a následne tak urobia i vozidlá za nim, bez toho, aby ich posádky vystúpili a dotyčného sa snažili z vozidla vytiahnuť. Dôvod zastavenia je však prostý - niekoľko sekúd predtým totiž veľké a viac než 2-tonové Cayenne dostalo v zákrute na mokrej cestičke šmyk a doslova zostrelilo pri ceste zaparkovaný Smart ForTwo. Výrazný váhový nepomer dal o sebe znať, a tak malý drobec bez akejkoľvek snahy o vzdor skočil vo vode

Ako sa však dozvedáme, scéna ako vystrihnutá z GTA-čka plná výstrelov a kriku okoloidúcich je súčasťou natáčania filmovej akcie. To, o aký film ide nie je veľmi jasné, nakoľko na internete sa objavujú špekulácie o tom, že vo veci je scéna pre film The Hitman's Bodyguard, iné zdroje naopak hovoria o natáčaní nového Jamesa Bonda. Tak či onak, lepšou otázkou je, či kolízia zo Smartom bola fingovaná, alebo šlo len o náhodou, nakoľko okrem toho, ako ho vyťahujú z vody existuje aj video, kde Porsche daný úsek prejde bez kolízie. Otázne preto je, aký bol pôvodný scenár, a čo uvidíme v kinách.

Domov
Zdieľať
Diskusia