Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júna 2016, 17:21
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Miles Teller sa stáva v životopisnej dráme boxerom so zlomenou krčnou chrbticou, ktorého nezastavila ani nepriazeň osudu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sympatické obsadenie, adaptácia skutočných udalostí a producentský dohľad Martina Scorseseho. Snímka Bleed for This sa predstavuje prvým trailerom.

Po dvoch minuloročných, divácky veľmi kladne prijatých boxerských drámach Southpaw a Creed, v ktorých sa nám predstavili naozaj talentovaní mladíci s veľmi sľubnou hereckou budúcnosťou, prichádza s novým trailerom (pod textom) ďalšia zaujímavá záležitosť. Nesie názov Bleed for This, hlavnú úlohu si v nej strihne Miles Teller (Fantastic Four, Whiplash) a pôjde o adaptáciu skutočného príbehu športovca menom Vincenzo Pazienza, známeho aj ako Vinny Paz či Pazmanian Devil.

Vinny sa stal počas svojej kariéry svetovým šampiónom v hneď niekoľkých váhových kategóriách, no za jeho najväčšie životné víťazstvo sa bude určite považovať obdobie, kedy sa mu podarilo prekonať nepriazeň osudu po jednej vážnej autonehode. Tá mu totiž zlomila krčnú chrbticu a upútala ho na invalidný vozík, pričom jeho vyhliadky do budúcnosti sa za ružové považovať naozaj nedali. Bolo mu povedané, že by už nikdy nemusel chodiť, on ale zariskoval, začal opäť trénovať a po roku od nešťastného incidentu dokázal vyhrať zápas proti Luisovi Santanovi.

O scenár spolu s réžiou sa postaral Ben Younger (Prime, Boiler Room), jedným z producentov filmu je dokonca samotný Martin Scorsese a okrem vyššie spomínaného Tellera sa objaví aj Katey Sagal, Amanda ClaytonCiarán Hinds či Aaron Eckhart (Vinnyho tréner Kevin Rooney). Premiéra v USA je naplánovaná na 23. novembra 2016. Ak by sa snímka dostala aj k nám, zašli by ste na ňu do kina?

Miles Teller sa stáva v životopisnej dráme boxerom so zlomenou krčnou chrbticou, ktorého nezastavila ani nepriazeň osudu
Zdroj: Open Road Films
Domov
Zdieľať
Diskusia