Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2016, 10:08
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Jude Law bude zvrátený pápež v novom seriáli HBO od uznávaného Paola Sorrentina

FILMY A SERIÁLY HBO THE YOUNG POPE
Uložiť Uložené

Ak máte radi filmy ako Veľká nádhera a nebude vám robiť problém temnejšia atmosféra či provokatívna téma, tento seriál je stvorený práve pre vás.,

Paolo Sorrentino je bezpochyby úžasným a najmä veľmi osobitým režisérom, čo dokázal filmami ako La Grande Bellezza, Il divo (s ktorým cítiť podobnosť aj pri novom seriáli), This Must Be the Place a diváci si ho budú asociovať najmä s jeho posledným filmom s názvom Mladosť. Ako je jasné z nadpisu, tentokrát zrelý Talian zabrúsi do vôd seriálových v spolupráci so Sky, Canal, HBO a odprezentuje si tak vlastnoručne napísaný a natočený projekt.. Nová osemdielna miniséria dostala jednoduchý názov The Young Pope a zobrazí nám život kontroverzného „amerického pápeža“ Piusa XIII a už z traileru vidíme, že bohoslužby nie sú jeho jedinou záľubou, keďže hovorí o akejsi revolúcii (ide o fiktívnu osobu). Obrovským lákadlom nie je iba oceňovaný režisér, ale aj obsadenie. V hlavnej úlohe totiž uvidíme talentovaného sympaťáka Judea Lawa (Sherlock Holmes, Side Effects), zatiaľ čo asistovať mu bude Diane Keaton (The Godfather trilógia) či Scott Shepherd (Bridge of Spies). Premiéra zatiaľ stanovená nie je, no seriál môžeme očakávať pravdepodobne na jeseň tohoto roku. Dáte tejto novej show šancu? My určite áno.

Domov
Zdieľať
Diskusia