Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2016, 12:46
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Sen sa stal skutočnosťou pre mladíka, ktorý na ulici rapoval Kanyemu. Yeezus mu totiž pomohol s jeho prvým albumom

HUDBA HUDBA KANYE WEST RAP
Uložiť Uložené

Cameron Grey zastavil Kanyeho na chodníku a poprosil ho, aby si vypočul, ako rapuje. To sa stalo pred približne rokom, no a teraz sa ukázalo, že Yeezus mladíkovi pomohol s jeho debutom.

Tvrdenie, že sny sa plnia tým, ktorí si idú nekompromisne za svojím, si už určite počul. Ak o ňom ale pochybuješ, ponúkneme ti teraz dobrý príklad zo života jedného mladého Američana. Cameron Grey bol na začiatku roku 2015 mladík s túžbou nahrať rapový album a preraziť. Jedného dňa išiel po ulici v Los Angeles a stretol Kanye Westa, ktorý práve odchádzal zo show Big Seana, mimochodom ďalšieho rapera, ktorého objavil veľmi podobne. Rozhodol sa, že toto je šanca jeho života a predral sa Yeezyho ochrankou, kričiac, že chce chicagskej hviezde niečo zarapovať. 'Ye, značne v dobrej nálade, mu to umožnil, vypočul si jeho riadky a na konci mu pravdepodobne sľúbil, že ho bude kontaktovať. Možno by si si povedal, že to sľúbil len tak do vetra a s Cameronom sa už nikdy nestretne, avšak presný opak je pravdou. 

Podľa najnovších informácií, ktoré poskytol sám Cameron portálu TMZ, ho Yeezus kontaktoval tak, ako mu to povedal a navyše sa s ním stretol a zobral ho do štúdia. Tam ho predstavil producentovi a víťazovi Grammy Anthonymu Kilhofferovi. Spoločne údajne dali dokopy Cameronov debutový album, ktorý by sa mal volať Cocaine Ferrari. Zatiaľ z neho vyšiel jeden singel, Never Bout Us, aj so sprievodným vizuálom. Doteraz nevieme, kto ho produkoval, ale zato sme si celkom istý jednou vecou, o Cameronovi budeme v budúcnosti ešte niečo počuť. Popravde, vôbec by som nebol prekvapený, ak by si na jeho doske Yeezus strihol zopár riadkov. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter 

Domov
Zdieľať
Diskusia