Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. mája 2016 o 10:37
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ben Affleck je v prvom traileri pre thriller Accountant od režiséra Warrior géniom schopným zabíjať

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK
Uložiť Uložené

Gavin O’Connor natočil tvrdé R-ko o géniusovi, ktorý má sklony k násiliu a porušovaniu zákonov.

Po pár obrázkoch prišlo konečne k odhaleniu The Accountant. Ak ste si rovnako ako my mysleli, že pôjde o variáciu na The Big Short, asi ste po debutovom traileri trochu v šoku. Tento thriller totiž nebude len o peniazoch. Od financií sa pohneme k vraždám a veľkým sprisahaniam v korporáciách, ktorým bude čeliť Anna Kendrick a Ben Affleck čoby geniálny Christian Wolf. Christian pracuje pre zločinecké organizácie a upravuje im účtovné knižky, pomaly si na neho ale začína svietiť oddelenie pre takéto nelegálne prípady. Slučka sa začína uťahovať viac a viac a počet tiel narastá. Musíme povedať, že sme milo prekvapení a taktiež oveľa viac natešení. Okrem Afflecka a Kendrick uvidíme J. K. Simmonsa, Jona Bernthala (žeby sme sa dočkali súboja Punishera s Batmanom?), Jean Smart, Cynthia Addai-Robinson, Jeffrey Tambor a ďalších.

Režíruje Gavin O’Connor (Warrior, Miracle, Pride and Glory) podľa scenáru od Billa Dubuque-o (The Judge). Vďaka silnému násiliu a nadávkam dostal The Accountant rating R. Premiéra je naplánovaná na 14. októbra, v Čechách a na Slovensku si počkáme o dva týždne dlhšie. Aké máte dojmy z prvého traileru vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia