Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2016, 20:59
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Šiesta séria Game of Thrones sľubuje najväčšiu bitku seriálu

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

V prichádzajúcej sérii hviezdneho seriálu sa veru bude na čo pozerať.

Na aprílovú premiéru série s poradovým číslom šesť už nedočkavo čakáme pripravení zistiť, ako sa osudy hlavných postáv budú vyvíjať ďalej. Už od začiatku išlo do seriálu obrovské množstvo peňazí, čo sa aj krásne odzrkadlilo na vizuále, avšak keď sa schyľovalo k obrovskej bitke, Tyrion si zranil hlavu. Ak sa vrátime do epizódy v piatej sérii menom Hardhome, určite sa nám pred očami zjaví nezabudnuteľná bitka proti veľkej skupine White Walkers. V nadchádzajúcich častiach by malo Game of Thrones ešte zvýšiť latku, a to nielen dávkou šialeností, ale aj sľúbenou najväčšiou akčnou sekvenciou odohrávajúcou sa v televíznom svete Westeros. Tvorcovia sa vždy snažili prísť k bodu v príbehu, kde by mohlo dôjsť k podobnému momentu, ktorý by neodbočoval od dejovej línie a bol by v rámci rozpočtu.

Šiesta séria Game of Thrones sľubuje najväčšiu bitku seriálu

Zatiaľ sa presne nevie, kto by mal byť súčasťou bitky armád. Medzi tím tvorcov sa opäť vráti Miguel Sapochnik, ktorý mal na starosti práve vyššie spomínanú epizódu a taktiež zasadne na režisérsku stoličku. Do scénáru boli zakompované aj kone a nakrúcanie scén trvalo značne dlhú dobu. Použitý bol rekordný počet kaskadérov, čo by sa malo ukázať na výsledku. Jednoznačne sa nemôžeme dočkať. Čo vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia