Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2016, 22:28
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Travis Scott čaká už len na vytúžené dievča vo videu k jeho čerstvému bangeru

HUDBA TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Whole Lotta Lovin' z dielne DJ-a Mustarda a Travisa Scotta má už aj sprievodný vizuál plný svetiel, no aj pomalších momentov.

Klubové hity a Travis Scott, to sú dve veci ktoré idú v hudbe jednoznačne dokopy, veď stačí spomenúť skladby ako Upper Echelon či Quintana a všetky pochyby o tomto tvrdení sa vyparia. K svojmu zoznamu bangerov si La Flame nedávno pripísal aj čerstvú kolaboráciu s DJ-om Mustardom vo forme songu Whole Lotta Lovin', ktorý mieša chytľavý tanečný podklad s Travisovym tradičným štýlom prejavu. Track strieda pomalšie pasáže s rýchlejšími a rovnako tak tomu je i v sprievodnom vizuáli, ktorý dvojica nakrútila. Travisa môžeme vidieť tancovať pred blikajúcimi obrazcami umiestnenými v tuneli, no i ako odchádza z párty v úplnom závere piesne. To, že väčšina dievčat a i niektorí páni vo videoklipe majú rozmazané tváre, sa dá pravdepodobne najlepšie vysvetliť nasledujúcou lajnou z textu: "Ain't no bitch like you." Líder novej školy sa tak snaží naznačiť, že žiadne dievča sa nevyrovná tomu, s ktorým chce už konečne byť. Klip, kde nechýba, samozrejme, ani Mustard, si prezri nižšie. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia