Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2016, 18:53
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Sporo odetá Kylie Jenner opäť provokuje na videu, ktoré nás zoberie aj do jej spálne

REFRESHER KYLIE JENNER
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Nový rok, no žiadna zmena. Kylie Jenner pre niekoho chvála bohu, pre niekoho žiaľbohu, znova vystrkuje rožky a tentoraz sme videli všeličo.

Rok 2015 znamenal aj 18. narodeniny Kylie Jenner, ktorá sa odvtedy poriadne osmelila a svoju postavu odhalila niekoľkokrát formou rôznych fotografií. Sestra staršej Kendall sa nehanbí obliecť do všelijakých outfitov, ktoré často prešvihnú aj niečo, čo by sme mohli nazvať sexuálnym nádychom. V novom videu to však ešte celkom trafila, keďže má na sebe kúsky, ktoré sa budú väčšine pánov páčiť. V prípade, že si už plánoval scrollovať nižšie, na chvíľu zadrž, nech si trochu prezradíme, čo vlastne uvidíš a o čo ide. 18-ročná televízna celebrita na jej Instagrame už dlhšie ohlasovala toto video, ktoré vzniklo v spolupráci s fotografkou Sashou Samsonovou. V plnej dĺžke je ako šikovný reklamný ťah dostupné len na stránke a v aplikácii od Kylie, no jeho časti sa dajú nájsť všelikde po internete. Zavedie nás do spálne a aj do postele americkej krásky, ktorá tam provokuje odetá v spodnom prádle, ukazujúc jej výrazné krivky. Teraz sa už kľudne posuň ďalej. 



Domov
Zdieľať
Diskusia