Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2016, 18:53
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Sporo odetá Kylie Jenner opäť provokuje na videu, ktoré nás zoberie aj do jej spálne

REFRESHER KYLIE JENNER
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Nový rok, no žiadna zmena. Kylie Jenner pre niekoho chvála bohu, pre niekoho žiaľbohu, znova vystrkuje rožky a tentoraz sme videli všeličo.

Rok 2015 znamenal aj 18. narodeniny Kylie Jenner, ktorá sa odvtedy poriadne osmelila a svoju postavu odhalila niekoľkokrát formou rôznych fotografií. Sestra staršej Kendall sa nehanbí obliecť do všelijakých outfitov, ktoré často prešvihnú aj niečo, čo by sme mohli nazvať sexuálnym nádychom. V novom videu to však ešte celkom trafila, keďže má na sebe kúsky, ktoré sa budú väčšine pánov páčiť. V prípade, že si už plánoval scrollovať nižšie, na chvíľu zadrž, nech si trochu prezradíme, čo vlastne uvidíš a o čo ide. 18-ročná televízna celebrita na jej Instagrame už dlhšie ohlasovala toto video, ktoré vzniklo v spolupráci s fotografkou Sashou Samsonovou. V plnej dĺžke je ako šikovný reklamný ťah dostupné len na stránke a v aplikácii od Kylie, no jeho časti sa dajú nájsť všelikde po internete. Zavedie nás do spálne a aj do postele americkej krásky, ktorá tam provokuje odetá v spodnom prádle, ukazujúc jej výrazné krivky. Teraz sa už kľudne posuň ďalej. 



Domov
Zdieľať
Diskusia