Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2015, 9:23
Čas čítania 0:00
refresher team

Ušetri eurá vo svojej peňaženke pri online nákupe so zľavovými kupónmi. Ako to funguje?

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Čítaj ďalej a tvoja zvedavosť zmizne, lebo už budeš vedieť ako na to.

Online nakupovanie je každým dňom populárnejšie. Vybrať si nový tovar z pohodlia svojej obývačky s nohami na stole a tabletom v ruke. Nie, to nie je opis reklamy alebo ukážky z filmu o nákupných maniačkach. Väčšina z nás už dnes pravidelne nakupuje bez toho, aby sme boli fyzicky v obchode. Stačí nám zariadenie s ktorým sa bez problémov pripojíme k internetu. Je jedno, či cestujete v autobuse, v električke alebo sedíte v kancelárii, v škole či v parku na lavičke. Miesto počas online nákupu nehrá žiadnu rolu.

Ušetri eurá vo svojej peňaženke pri online nákupe so zľavovými kupónmi. Ako to funguje?

Zo zahraničných obchodov  poznáme možnosť využitia kupónov, ktorá nedávno prišla aj k nám. Prináša ju portál zlavovekody.com, ktorý funguje taktiež v susednej Českej republike pod názvom slevovekody.com. Jeho cieľom je šetrenie eur v peňaženkách všetkých, ktorí nakupujú online. Ako funguje? Pred dokončením objednávky v internetovom obchode sa pozrieš na zlavovekody.com alebo slevovekody.com a skontroluješ, či náhodou nemajú kód práve do tvojho obchodu. Keď kód nájdeš, stačí ho vložiť do objednávacieho formulára svojej objednávky v obchode. Pár dotykov či kliknutí myšou a výsledná cena bude upravená o konkrétnu zľavu, s ktorou je originálny kód spojený. Jeho použitie nevyžaduje žiadne zdĺhavé registrácie ani posielanie svojich osobných údajov (žiadne spamy v tvojom maile s akčnými a otravnými ponukami). Celý proces uplatnenia kódu je bez poplatkov a zadarmo, nič netreba platiť dopredu a kupóny netreba ani tlačiť. Celá transakcia prebehne na stránkach obchodu. Stratíš iba pár minút navyše, no naopak pár eur získaš späť do peňaženky. V databáze internetových obchodov, v ktorých si môžeš uplatniť zľavu nájdeš vždy nejaký, ktorý práve potrebuješ. Prečo?

Ušetri eurá vo svojej peňaženke pri online nákupe so zľavovými kupónmi. Ako to funguje?

S portálom spolupracuje viac ako 4000 internetových obchodov. Potrebuješ nové tenisky, chceš „apgrejdnúť“ a kúpiť nový mobil, tablet, notebook alebo novú kolekciu značkového oblečenia? Využi služby portálu, ktorý zverejňuje najlepšie zľavy a akcie zo sveta internetových obchodov. Budeš patriť k zákazníkom, ktorí nakupujú cez jednotku zľavových kódov na Slovensku, v Českej republike, v susednom Poľsku a desiatkach ďalších krajín sveta. Potrebuješ viac info? Nepotrebuješ. Vyskúšaj a uvidíš sám ako to celé funguje.

Domov
Zdieľať
Diskusia