Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2015, 12:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Získaj jednu z troch permanentiek pre dve osoby na všetky domáce zápasy tímu Paneuropa Kings

REFRESHER
Uložiť Uložené

Už o pár dní začína európska univerzitná hokejová súťaž, v ktorej sa bratislavský tím Kráľov bude snažiť obhájiť pozíciu favorita.

Nachádzame sa v období, kedy štartujú hokejové sezóny všetkých súťaží. Všetky tímy sa tak pripravujú na to, aby sa dokázali uchytiť hneď zo začiatku a výnimkou nie je ani Paneuropa Kings. Ten už má za sebou zopár úspešných ročníkov v európskej univerzitnej súťaži a všetko nasvedčuje tomu, že v nastolenom trende budú pokračovať aj v budúcnosti. V spolupráci s tímom sme sa rozhodli pripraviť si pre vás súťaž, vďaka ktorej budú traja z vás môcť získať po dve permanentky na všetky domáce zápasy, ktoré Kings v aktuálnej sezóne 2015/2016 odohrajú.

Pravidlá súťaže:
Stačí poslať mail s predmetom Kings na adresu [email protected], no aby ste to nemali zas až tak úplne jednoduché, rozhodli sme sa vám situáciu trochu skomplikovať. Každý, kto sa chce uchádzať o výhru, musí správne zodpovedať na jednu jednoduchú otázku. Ktorý štadión bude v aktuálnej sezóne pre tím Paneuropa Kings tým domácim? Keďže prvý domáci zápas odohrajú Králi už čoskoro, súťaž vyhodnotíme 12.10, kedy všetci šťastní výhercovia obdržia mail, na ktorý bude treba následne čo najskôr odpovedať a priložiť kontaktné informácie. 

Získaj jednu z troch permanentiek pre dve osoby na všetky domáce zápasy tímu Paneuropa Kings
Domov
Zdieľať
Diskusia