Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2015, 4:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tisíce zombíkov útočia na Ricka a jeho skupinu v prvom traileri pre 6. sériu Walking Dead

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

The Walking Dead dorazí v októbri už so svojou 6. sériou a všetko nasvedčuje tomu, že pripravovaná séria bude dramatickejšia, akčnejšia a osobnejšia ako naposledy.

Neviem si pomôcť, no Walking Dead mi príde neuveriteľne natiahnuté a zbytočne prehustené postavami/dialógmi a rozširovaním „sveta“. Videl som niekoľko epizód a najlepšie momenty z nich akoby boli nahustené už do traileru (preto mávajú cez 4 minúty). Ak sa totiž pozriete na prvé lákadlo pre 6. sériu (dorazí v októbri), zistíte, že to vlastne vyzerá naozaj dobre a máte chuť dať seriálu šancu. Prejde ale pár epizód a vy si uvedomíte, že ste skôr na kratšie série s pevne stanoveným dejom. Aj tak mám ale stále chuť predsa len sa premôcť a k Walking Dead sa vrátiť. 

Show prekvitá, a tak sa 11. októbra, počas hodinu a pol dlhej epizódy budú prekonávať aj rekordy. Jedným z nich je aj počet Walkerov/Chodcov a teda zombíkov. Celkom sa po pľaci preháňalo 650 týchto kreatúr a mne nejde inak než len skloniť pred maskérmi a kostymérmi hlbokú poklonu za každoročnú, dokonalú prácu. Tá sa odzrkadlila aj vo videu nižšie, kedy máme možnosť sledovať dokopy až tisíce zombíkov hladných po mäse a krvi. Akcia vyzerá slušne, pravdepodobne dôjde zase na pár cliffhangerov a dejových zvratov, no fanúšikovia sa rozhodne netešia na nudné sekvencie, akých bude pravdepodobne aj teraz požehnane. Ako ste na tom vy, sledujete ešte The Walking Dead, alebo ste už na seriál zanevreli?

Odporúčané
10. séria The Walking Dead sa skončí epickým finále už tento rok. Uvidíme aj nový spin-off World Beyond 10. séria The Walking Dead sa skončí epickým finále už tento rok. Uvidíme aj nový spin-off World Beyond 27. júla 2020, 16:27


Pozor, pozor. To ale zo sveta zombies nie je všetko. Ak nás sledujete, iste viete, že si AMC pripravilo aj prequel k The Walking Dead. Pôjde o seriál, ktorý nám ukáže, ako to všetko začalo v inom kúte sveta USA, konkrétne v Los Angeles. Koncom leta nás čaká 6 hodinových epizód zameraných na celkom nové postavy a príbehy. Fear The Walking Dead už dostalo zelenú pre druhú sériu. Zatiaľ nie je isté, či sa bude pokračovať vo vyrozprávaní príbehu postáv zo série prvej, alebo sa seriál posunie a každou sériou nám ponúkne nové postavy (shot out Nicovi Pizzolattovi). Hrajú Kim Dickens (Gone Girl, Sons of Anarchy) ako Madison, Cliff Curtis (Missing, Gang Related) ako Travis, Frank Dillane (Harry Potter a Polovičný princ) ako Nick a Alycia Debnam-Carey (Into the Storm) ako Alicia.

Trailer vyzerá celkom slušne, dej by vôbec nemusel byť vláčny a zbytočne natiahnutý a mal by sa zamerať na osudy pár ľudí. Vďaka nim sa aj konečne dozvieme, ako to celé začalo, aká bola reakcia vlády a že sa vlastne na zombíkov na začiatkoch mohutne poľovalo. Nakoniec, každý sme aspoň raz snívali o zombie apokalypse, či nie? 

Tisíce zombíkov útočia na Ricka a jeho skupinu v prvom traileri pre 6. sériu Walking Dead
Domov
Zdieľať
Diskusia