Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2015, 18:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenská nádej na postup stále žije. Ďakovať môžeme Fínom!

ŠPORT BIELORUSKO FÍNSKO SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Bieloruskému výberu sa nepodarilo spečatiť náš osud a v zápase s Fínskom získali len jeden bod.

V posledných rokoch sa čoraz častejšie stáva zvykom, že sa slovenská hokejová reprezentácia pri postupe zo skupiny spolieha na výkony súperov. Bohužiaľ, ani tento ročník šampionátu nie je výnimkou. Dá sa povedať, že sme si postup skomplikovali sami, keďže na prvý pohľad dobre pripravené mužstvo nezvládlo ani zápasy, do ktorých nastupovalo ako jasný favorit. Vhod nám neprišla ani prehra USA s Bieloruskom, ktoré tak ešte stále môže postúpiť na náš úkor.

O osude našej reprezentácie sa Bielorusom nepodarilo rozhodnúť, keďže boli proti aj Fíni (a videorozhodcovia). Aj keď boli naši "kati" počas celého stretnutia lepším tímom, musíme sa Suomi za ich viac než bojovný výkon na konci zápasu a v predĺžení poďakovať. Nehovoriac o ďalšom fantastickom výkone Pekku Rinneho. Vďaka tesnej výhre 3:2 po nájazdoch si Bielorusko na konto pripísalo jeden cenný bod, a tak ich má na konte už jedenásť. Šancu vyradiť Slovensko z Majstrovstiev sveta však budú mať ešte aj zajtra o 12.15, kedy sa postavia Nórsku. V prípade, že by Bielorusi nedokázali v tomto dueli získať žiadny bod, je rad na nás. O 16.15 čaká Kopeckého družinu existenčný zápas so Spojenými štátmi, v ktorom už musíme nepodmienečne bodovať naplno. 

Slovenská nádej na postup stále žije. Ďakovať môžeme Fínom!
Domov
Zdieľať
Diskusia