Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
23. januára 2014 o 18:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Fast & Furious 7 s prvým, emotívnym plagátom od fanúšikov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po odklade premiéry, novom natáčaní a podobných problémoch ešte stále nevieme, ako bude film nakoniec vyzerať. Máme tu ale prvý plagát a je neskutočne podarený. Cesty sa rozchádzajú.

Po odklade premiéry, novom natáčaní a podobných problémoch ešte stále nevieme, ako bude film nakoniec vyzerať. Hoci sme vám priniesli obšírnejší článok o tom, ako nakoniec scenáristi vyriešia problém Walkerovej tragickej smrti, zdá sa, že to môže celé dopadnúť aj inak. Teraz už ale k prvému plagátu, ktorý je neskutočne podarený. Škoda, že je to však len práca od fanúšikov. Cesty len pred rokom niekam spoločne viedli, tentokrát sa už rozchádzajú.

Fast & Furious 7 s prvým, emotívnym plagátom od fanúšikov
Fast & Furious 7 s prvým, emotívnym plagátom od fanúšikov


Ako by ste problém Universalu vyriešili vy? Nechali by ste postavu Paula Walkera, Bryana, zomrieť? Úplne by ste ho vystrihli z filmu alebo nejako zapracovali jeho odchod do ústrania?
7. časť obľúbenej série uvidíme až 10. apríla 2015 s hercami ako Dwayne Johnson, Lucas Black, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jason Statham, Tony Jaa, Djimon Hounsou, Kurt Russell a ďalší.

Domov
Zdieľať
Diskusia