Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. augusta 2024 o 16:09
Čas čítania 0:42
Barbora Fábryová

Žena sa pomstila zamestnancom Louis Vuitton za arogantné správanie. Hodiny ich nechala počítať bankovky a napokon odišla

ZAHRANIČIE ČÍNA
Uložiť Uložené

Ženu nahnevalo, ako sa k nej zamestnanci správajú.

Žena v Číne sa pomstila zamestnancom luxusnej predajne Louis Vuitton a nechala ich, aby spočítali 600-tisíc jüanov (75-tisíc eur) v hotovosti a aj tak odišla bez akéhokoľvek nákupu. Urobila to preto, lebo ju pri predchádzajúcej návšteve ignorovali a správali sa arogantne, informuje portál The Straits Times.

Žena opísala, ako odmietli jej žiadosť o nápoj a dokonca jej chceli predať veci z minulej kolekcie namiesto toho, aby jej ukázali novinky. Predavači vraj boli netrpezliví a drzo prevracali očami. Ignorovali ju dokonca aj na centrále známej firmy. 

Rozhodla sa preto, že im arogantné správanie vráti a do obchodu prišla s taškou plnou peňazí. V obchode dostala osobného asistenta a dokonca si niekoľko odevov aj vyskúšala. Keď sa rozhodla, že je čas platiť, predavačom odovzdala veľkú tašku a nechala ich počítať tisícky bankoviek, čo trvalo zhruba dve hodiny. Keď skončili, peniaze si zobrala naspäť a z obchodu odišla. 

„Tento koniec je taký úžasný. Vždy som sa čudoval, prečo sú títo predavači takí arogantní. Predávajú luxusný tovar, ale to neznamená, že sú sami luxusným tovarom,“ reagovali na situáciu ľudia na internete. 

Ilustračný obrázok.
Ilustračný obrázok. Zdroj: Unsplash/Chan Chai Kee
Domov
Zdieľať
Diskusia