Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2013 o 0:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Real a Barca vo futbalových galavečeroch s návratom Érica Abidala

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Obrovský, už druhý návrat Érica Abidala na ihrisko a futbalové hody dvoch najlepších španielskych futbalových celkov, FC Barcelona a Real Madrid.

Barcelona a Real sa dnes predviedli v tom najlepšom svetle, keď nám opäť dokázali svoju extratriedu. Oba celky totižto doslova rozdrvili svojich súperov, pričom Barcelone chýbal Messi, Xavi, či Busquets a Realu zase v prvom polčase Ozil, Ronaldo a Di Mária. Los Blancos najprv prehrávali gólom Michela, no vzápätí dokázali stav zvrátiť gólmi Higuaína, Kakú, Ronalda a dvoch góloch Ozila v samom závere stretnutia. Barca naopak viedla 5:0 už po 46 minútach, keď sa gólovo presadil hattrickom Fabregas a dvomi gólmi Alexis. Zápasy teda skončili výhrou Realu Madrid 5:1 proti Levante a tri body brala aj Barcelona v súboji s Mallorcou po výslednom stave 5:0.

Čo Barcelonismo potešilo ale viac, ako samotná La Manita, bol obrovský, v poradí už druhý comeback Érica Abidala, ktorý bol na Nou Campe znovu privítaný v 70. minúte v podobe Standing Ovation a hlasného potlesku so skandovaním svojho mena po celom ihrisku. Gratulujeme Abi, si veľký bojovník! Čo môžu dodať tréneri oboch celkov? Snáď len toto.

Real a Barca vo futbalových galavečeroch s návratom Érica Abidala

Real a Barca vo futbalových galavečeroch s návratom Érica Abidala

Návrat Érica:

Zostrihy oboch matchov:

Domov
Zdieľať
Diskusia