Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
Pozri si naše tipy na darčeky, ktoré by sme si kúpili aj my 🤩
dnes 11. decembra 2024 o 9:15
Čas čítania 0:46
Matej Ohrablo Čoje

Peter Janičina: Sous vide v bežnej kuchyni nemá čo hľadať

PODCASTY GASTRO BRATISLAVA GASTROPRIEMYSEL PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

V Podgaste pokračujeme v návratoch za výnimočnými šéfkuchármi, ktorých Čoje vyspovedal pred takmer 5 rokmi v prvej sezóne podcastu.

Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Ako sa v jeho očiach zmenilo bratislavské gastro a aké to bolo pri zrode jeho súčasnej éry.
  • Či Slovensko potrebuje michelinského sprievodcu.
  • Čo je fantastické na britskej kuchyni a v čom si môže brať Slovensko príklad.
  • Na čo si treba dávať pozor pri Fish’n’Chips.

Peter Janičina je šéfkuchár so špeciálnym vzťahom k britským ostrovom, na ktorých dlho pôsobil a rozvíjal svoje kulinárske umenie. V Bratislave je navždy spätý s pôvodným bistrom U Kubistu, ktoré patrilo medzi priekopníkov gastronomického obrodenia na úrovni bistier. Dnes pôsobí v raňajkovom a pekárenskom bistre Háj na Račianskej.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia