Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
dnes 23. októbra 2024 o 13:02
Čas čítania 1:02
Magdalena Trajerová

VIDEO: Eminem otvorene podporil Kamalu Harrisovú. Obama na mítingu zarapoval Lose Yourself

VIDEO: Eminem otvorene podporil Kamalu Harrisovú. Obama na mítingu zarapoval Lose Yourself
ZAUJÍMAVOSTI BARACK OBAMA EMINEM USA
Uložiť Uložené

Slim Shady vystúpil na Kamalinom predvolebnom mítingu v rodnom Detroite.

Eminem podporil prezidentskú kandidátku Kamalu Harrisovú, keď vystúpil na jej predvolebnom zhromaždení v jeho rodnom meste Detroit. Vo svojom krátkom prejave legendárny raper vyjadril význam novembrových volieb pre budúcnosť demokracie.

„Som tu dnes večer z niekoľkých dôležitých dôvodov. Ako väčšina z vás vie, mesto Detroit a celý štát Michigan pre mňa veľa znamenajú. A s blížiacimi sa voľbami sa na nás upiera pozornosť viac ako kedykoľvek predtým. Myslím si, že je dôležité využiť svoj hlas, preto vyzývam všetkých, aby prišli voliť,“ začal svoj prejav.

Potom povedal, že chce žiť v krajine, kde môže slobodne vyjadriť svoj názor. Neskôr vyzval všetkých zhromaždených, aby volili Kamalu Harrisovú. „Myslím si, že viceprezidentka Harrisová podporuje budúcnosť tejto krajiny, v ktorej bude sloboda chránená a dodržiavaná,“ povedal.

Po svojom prejave pozval na pódium bývalého prezidenta USA Baracka Obamu. Sám Obama dokonca zarapoval pasáž z Eminemovho ikonického singlu s názvom Lose Yourself. Svoj prejav začal recitáciou niekoľkých úvodných veršov piesne.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa COMPLEX (@complex)

Eminem dlhodobo podporuje demokratických kandidátov. V roku 2020 poskytol svoju pieseň Love Yourself do predvolebnej reklamy kandidáta Joea Bidena. V minulosti bol tiež veľmi kritický voči bývalému prezidentovi Donaldovi Trumpovi a Republikánskej strane.

Odporúčané
Vojta (Mullet na tripu) prešiel celé USA stopom a bez peňazí: Na odvoz som čakal 14 hodín, v Grand Canyone ku mne prišiel medveď Vojta (Mullet na tripu) prešiel celé USA stopom a bez peňazí: Na odvoz som čakal 14 hodín, v Grand Canyone ku mne prišiel medveď 5. februára 2024 o 9:30

Minulý rok v rozhovore povedal, že Trump svojim priaznivcom „vymýva mozgy“. V roku 2017 počas freestylu s názvom The Storm na udeľovaní BET Hip Hop Awards nazval Trumpa rasistom a priznal, že „nenávidí Trumpa“.

Eminem sa od júlového vydania svojho posledného albumu The Death of Slim Shady objavuje na verejnosti len zriedkavo. Nedávno vo videoklipe k piesni Temporary oznámil, že sa čoskoro stane starým otcom.

Domov
Zdieľať
Diskusia