Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal Paris.
dnes 9. októbra 2024 o 13:00
Čas čítania 1:24
Sponzorovaný obsah

„Ženské kamarátstva medzi influencerkami nemusia byť toxické.“ Karolína Shawty o móde, vzťahoch medzi influencerkami a súkromí

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP VIDEO
Uložiť Uložené

Okrem iného sa dozvieš, kedy sa Karolína dala dokopy so svojím frajerom a aký názor má na estetické zákroky.

Do najnovšej epizódy šou Make-Up & Gossip zavítala výrazná influencerka Karolína Shawty, ktorá ti ukáže svoje obľúbené líčenie na rapový koncert. Dominovať mu budú výrazné kontúry, pery a oči.

Ešte pred tým, ako sa hostka pustila do líčenia, ukázala nám svoje každodenné must-have. V jej kabelke nemôže chýbať balzam na pery, zmatňujúci púder a nakoniec virálna vychytávka z Thajska určená na uvoľnenie dýchania.

Karolína líčenie začala úpravou obočia, ktoré si zafixovala špeciálnym lepidlom, čím docielila efekt laminácie. Vytvarované obočie si následne zadefinovala a zvýraznila korektorom.

Na výrazné líčenie očí Karolína zvolila matné očné tiene, ktoré naniesla aj na spodnú linku oka. Hornú linku si Karolína nakreslila najtmavším hnedým tieňom. Pre dokonalý efekt nezabudni na poriadne objemovú riasenku. Linda stavila na virálnu Panoramu od L’Oréal Paris.

💄 PRO TIP od Lindy: Pokiaľ chceš vytvoriť výrazné líčenie očí, očné tiene nanášaj pred make-upom. Vyhneš sa tak odstraňovaniu popadaných očných tieňov a zničenému make-upu.

Následne sa Karolína pustila do make-upu. Aby docielila dokonalý odtieň, zo svetlejšieho a tmavšieho make-upu si namiešala svoj vlastný. Pri nanášaní korektoru pod oči Karolína zdôraznila, že ak chceš mať dokonalé fotky, korektor musí byť výrazne svetlejší než zvyšok make-upu. Karolína nedá dopustiť na výraznú krémovú lícenku, po ktorej nasleduje krémový bronzer. 

Krémové produkty si Karolína zafixuje matným púdrom a všetky kontúry zvýrazní aj pudrovým bronzerom. Linda siahla po dlhotrvajúcom púdrovom make-upe Infaillible Fresh Wear 24h od L’Oréal Paris. Na zvýraznenie kontúr využila univerzálnu paletku, ktorú použila na líčenie očí. Karolína použila aj highliter, ktorým si zvýraznila špičku nosa a kútiky očí.

Čerešničkou na torte celého líčenia sú šťavnaté pery, ktoré si Karolína najprv zadefinovala krémovou ceruzkou a následne do ich stredu naniesla krémovú lícenku, ktorú použila na tvár. Pery si nakoniec pretrela nude leskom. Linda stavila na hydratačný lesk Glow Paradise Balm in Gloss značky L’Oréal Paris.

Okrem návodu na výrazné líčenie sa od Karolíny dozvieš, kedy ju začala baviť móda a kto je jej absolútny fashion vzor, ako dlho tvorí pár s hudobníkom Tiscim či to, ako sa zoznámila s influencerkami Biankou, Emou a Andreou. Okrem toho Karolína Linde prezradila, aký je jej názor na plastické operácie či estetické zákroky.

Späť
Zdieľať
Diskusia