Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. septembra 2024 o 12:10
Čas čítania 0:46
Jela Vážanová

The Weeknd vydal teaser na novú skladbu Dancing in the Flames. Celý klip natočili na najnovší iPhone

TECH IPHONE THE WEEKND
Uložiť Uložené

Behind the scenes video demonštruje pokročilé kamerové funkcie iPhonu 16 Pro.

Spolu s predstavením nového iPhonu odhalil The Weeknd prvý singel z jeho nadchádzajúceho albumu Hurry Up Tomorrow. Videoklip k skladbe s názvom Dancing in the Flames natočili na iPhone 16 Pro.

Apple predstavil nový model iPhone 16 a s ním aj vylepšené funkcie vrátane zmeny tlačidla či väčšej veľkosti. Čo však každému udrie do očí, je vylepšenie kamery. Modely ‌iPhone 16 Pro‌ budú môcť nahrávať 4K video až pri 120 snímkach za sekundu, čo predstavuje zlepšenie oproti aktuálnemu limitu 60 snímok za sekundu pri rovnakom rozlíšení.

Odporúčané
Slovenské ceny za iPhone 16: Najdrahší model bude stáť takmer 2 000 eur Slovenské ceny za iPhone 16: Najdrahší model bude stáť takmer 2 000 eur 9. septembra 2024 o 19:51

Pokročilé funkcie kamery Apple demonštrovali v behind the scenes videu, ktoré prvýkrát ukázali počas udalosti Apple It’s Glowtime. Režisér Anton Tammi v ňom hovorí o tom, ako nakrútil hudobné video pre The Weeknda v Dolby Vision na novom iPhone 16 Pro.

„Nové funkcie kamery na iPhone 16 Pro z neho robia filmársku silu,“ hovorí vo videu kameraman Erik Henriksson. „Prestaňte myslieť na to, že je to iPhone a budete s ním zaobchádzať ako s normálnym fotoaparátom.“

Skladba je súčasťou albumu s názvom Hurry Up Tomorrow. The Weeknd nedávno oznámil, že je to posledný album v jeho trilógii, ktorá sa začala trhákom After Hours a pokračovala Dawn FM.

Domov
Zdieľať
Diskusia