Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2024 o 21:00
Čas čítania 0:46
Hana Divišová

Do Love Islandu mieri exfrajerka Bena Cristovaa. Nová bombshell je 19-ročná influencerka Domi Alagia

OSOBNOSTI LOVE ISLAND
Uložiť Uložené

Na TikToku ju sleduje viac ako 900-tisíc followerov a na Instagrame vyše 400-tisíc.

Hoci má influencerka Dominique Alagia len 19 rokov, jej vplyv na sociálnych sieťach je nespochybniteľný. Po nevydarenom vzťahu s Honzom Michálkom, s ktorým spoločne tvorila obsah pre svojich fanúšikov, sa na verejnosť dostali informácie o tom, že tvorí pár s 36-ročným Benom Cristovaom. Ani tento vzťah však netrval dlho a oddnes si Alagia hľadá lásku na Love Islande ako nová bombshell. 

Do vily prichádza s jasnou predstavou a s vysokými štandardmi, aký by mal byť jej budúci partner. „Je mi jedno, ako vyzerá; jasné, musí ma priťahovať, ale najdôležitejšia je aj tak povaha. Musí byť gentleman, verný, empatický a kľudný,“ tvrdí Domi v rozhovore pre Refresher. Tiež prezradila, že ju odrádza, ak muž sleduje na sociálnych sieťach veľa žien a nevie zabezpečiť svojej polovičke stabilitu. 

„Budem sa snažiť byť najlepšou verziou samej seba,“ dodala. Ľudia na sociálnych sieťach sledujú pozorne jej život. Ako však uviedla, ešte vraj nevideli to, aká v skutočnosti vo vzťahu je. Nie všetko na sociálnych sieťach je totiž realita. Teší sa tiež na nových priateľov a lásku, ktorá ju na vile čaká. 

Temperamentná kráska s taliansko-českými koreňmi Dominique Alagia sa ukáže už v druhej epizóde novej série Love Islandu.

Bombshell Domi Alagia Domi Alagia Domi Alagia Domi Alagia
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia