Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Maybelline New York.
10. septembra 2024 o 10:00
Čas čítania 1:08
Sponzorovaný obsah

„Chcem teraz ženu. Stretla som jednu DJ-ku a zamilovala som sa do nej.“ Janka Kočišová nám porozprávala jej love-stories

MÓDA INFLUENCERI MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

V tejto epizóde sa naučíš, ako dosiahnuť aperol look.

Opäť je tu nová časť šou Make-Up & Gossip. Tentokrát si do kresla sadla influencerka a make-up artistka Janka Kočišová, známa ako @jankatopanka. Témou tejto epizódy je líčenie s oranžovými tónmi, takzvaný „aperol“ look.

Prvým krokom k aperol looku je krémový rozjasňovač, ktorý dá tvojej pleti prirodzený glow. Potom prejdi na make-up, Janka použila jej all-time favorite produkt, ktorý si do pleti zapracuje hubkou. Ak máš tmavé kruhy pod očami alebo vyrážky, aplikuj korektor – Linda odporúča Maybelline Instant Anti Age Eraser. Následne si naša hostka celú tvár zapúdrovala.

Potom prešla Janka na obočie, ktoré preferuje mať vyčesané. Linda jej poradila, nech vyskúša novinku Maybelline Super Lock, s ktorou si vyčaruješ laminovaný look. Keďže je aperol oranžový, dievčatá zvolili ružovo-oranžovú lícenku, ktorú si naniesli na líčka a spánky.

Ďalším krokom sú oči. Na očné tiene si malým štetcom nanes oranžový tieň do stratena. Následne zober hnedú ceruzku, s ktorou si nakreslíš očnú linku a falošné pehy. Lindin tip je gélová ceruzka na oči Maybelline Tattoo Liner. Líčenie ti vyšperkuje kontúrka v nude farbe Maybelline Lifter Liner, lesk na pery a riasenka Maybelline Lash Sensational Firework, ktorá podľa slov Lindy „spraví také mihalnice, že wow.“

Gél na obočie Maybelline

Počas líčenia sa Janka zdôverila o pikoškách z jej milostného života. Prezradila, že tesne pred rande si ju istý muž blokol, ktorý spravil to isté aj ďalšej influencerke. Janka priznala, že momentálne hľadá ženskú partnerku a dokonca má dohodnuté rande s jednou DJ-kou. Okrem iného sa jej Linda spýtala, čo je pre ňu najväčší turn-off na opačnom pohlaví, kto z celebrít sa jej páči a či si dala niečo kozmeticky upraviť na sebe. Jankine odpovede a celý tutoriál na aperol look nájdeš v najnovšej epizóde Make-Up & Gossip.

Domov
Zdieľať
Diskusia