Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2024 o 12:38
Čas čítania 0:50
Karolína Uličná

Slovenská influencerka si kvôli koncertu Taylor Swift o rok posunula tehotenstvo. „Swifties“ smútia pre zrušenú šou

ZAUJÍMAVOSTI KONCERTY TAYLOR SWIFT VIEDEŇ
Uložiť Uložené

Koncerty vo Viedni boli zrušené kvôli hrozbe teroristických útokov. Fanúšikovia country-popovej divy vo veľkom smútia na sociálnych sieťach.

Tento týždeň sa vo Viedni mali uskutočniť koncerty Taylor Swift v rámci jej veľkolepého svetového turné The Eras Tour. Piatkový koncert sa mal konať na Ernst Happel Stadion. Country-popová superhviezda ešte nikdy nevystupovala tak blízko Slovenska, čo prilákalo na jej koncert aj viacerých Slovákov.

Tri koncerty, ktoré sa mali konať vo štvrtok, piatok a sobotu, však boli zrušené po tom, čo polícia odhalila a prekazila plány teroristov uskutočniť na koncertoch speváčky teroristické útoky. Polícia zatkla dvoch mužov podozrivých z plánovania.

Odporúčané
Taylor Swift ruší 3 vypredané koncerty vo Viedni. Hrozili teroristické útoky Taylor Swift ruší 3 vypredané koncerty vo Viedni. Hrozili teroristické útoky 7. augusta 2024 o 22:42

Na zrušené koncerty reagovali aj mnohí nahnevaní fanúšikovia, ktorí za vstupenky zaplatili stovky, dokonca aj tisícky eur. Niektorí však kvôli koncertu obetovali omnoho viac a odložili si pracovné či rodinné plány.

Situáciu komentovala aj slovenská influencerka Ivanka Antal, známa na Instagrame ako Sweet Lady Lollipop. Tá sa vyjadrila na story, že kvôli koncertu Taylor prispôsobila aj svoje tehotenstvo. „Kvôli koncertu som si plánovanie rodiny posunula o jeden rok, lebo som ho naozaj a úprimne chcela zažiť. S bruchom by som si na takéto niečo netrúfla,“ komentuje smutná influencerka.

koncert Taylor Swift vyjadrenie influencerky
Zdroj: Instagram/@sweetladylollipop

Taylor teda svoj koncert najbližšie k Slovensku odohrala v Poľsku vo Varšave. „V Poľsku sme hrali prvýkrát, ale určite nie naposledy... Vážne som si to užila,“ komentuje speváčka. Viedeň mala byť jej poslednou zastávkou v Európe v rámci jej The Eras Tour.

Domov
Zdieľať
Diskusia