Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2024 o 12:28
Čas čítania 0:44
Veronika Ábelová

Seriálový Pán prsteňov sa vracia aj s epickým trailerom. Druhá séria Rings of Power vyjde už toto leto

Seriálový Pán prsteňov sa vracia aj s epickým trailerom. Druhá séria Rings of Power vyjde už toto leto
Zdroj: Amazon Prime
FILMY A SERIÁLY FILMY A SERIÁLY PÁN PRSTEŇOV
Uložiť Uložené

Tolkienova dráha sa nekončí a pokračovanie populárneho seriálu na motívy spisovateľovho Silmarillionu sa objaví na Prime Video už 29. augusta.

Séria Pán prsteňov: Prstene moci nový trailer, ktorý mal premiéru minulý piatok 26. júla na Comic-Cone. Tvorcami nového seriálu sú Patrick McKay a John D. Payne. Réžiu má na starosti Charlotte Brändström a v nových epizódach sa predstavia Morfydd Clark, Robert Aramayo, Nicholas Woodeson a Will Keen. Druhá sezóna sa objaví na streamovacej platforme Prime Video už 29. augusta.

Dej sa odohráva niekoľko tisíc rokov pred udalosťami z Pána prsteňov a Hobita. Odohráva sa počas Druhého veku Stredozeme a je pokusom o adaptáciu Tolkienovej histórie tohto mýtického obdobia.

Nová séria nadväzuje na ambície prvej série a vrhá aj tie najzraniteľnejšie postavy do temnoty sveta, ktorý je čoraz viac na pokraji katastrofy. Bez armády a spojencov sa Temný pán musí spoliehať sám na seba, aby sa po svojom vyhnaní stal opäť silným. Chce vytvoriť Prstene moci, ktoré mu umožnia zjednotiť všetky národy Stredozeme a využiť ich na svoje zlovoľné ciele.

Situácia je čoraz napätejšia a sily dobra bojujú čoraz statočnejšie, aby si udržali to, na čom skutočne záleží – jeden druhého. Nová séria bude mať osem epizód a predstavia sa v nej nové postavy, napríklad Tom Bombadil. 

Domov
Zdieľať
Diskusia