Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2014 o 11:30
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Pharrell s dvojicou videoklipov od Niga a Takashiho Murakamiho

Uložiť Uložené

Ak sa zaujímaš trocha hlbšie o históriu aktuálnej hudobnej scény, meno Takashi Murakami ti určite nemôže byť neznáme. Tento chlapík sa totiž svojho času postaral o zmenu v Kanyeho životnom štýle

Ak sa zaujímaš trocha hlbšie o históriu aktuálnej hudobnej scény, meno Takashi Murakami ti určite nemôže byť neznáme. Tento chlapík sa totiž svojho času postaral o zmenu v Kanyeho životnom štýle a taktiež sa zaslúžil podstatnou mierou o výsledný vzhľad albumu Graduation. Takashi sa tak stal jedným z najuznávanejších umelcov všetkých čias a možno aj vďaka tomu sa rozhodol vytvoriť Pharrell video remix na jeho film Jellyfish Eyes, teda skôr na titulnú pieseň Last Night, Good Night, v ktorej sa objavil aj samotný Skateboard P v animovanej podobe.

Aby toho však nebolo málo, v rovnakom čase sa dostal von aj ďalší vizuál na Pharrellov song Happy, ktorý však tentokrát nepochádza z dielne jeho fanúšikov. Ide totiž o oficiálnu verziu pre Japonsko, ktorej réžiu si zobral na starosť legendárny NIGO a zavolal tak množstvo japonských celebrít, ako napríklad Arata Iura, Kiko Mizuhara, zakladateľov značky AMBUSH, Yoon a Verbal alebo zoskupenie Teriyaki Boyz.

Domov
Zdieľať
Diskusia