Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2024 o 16:49
Čas čítania 0:51
Radka Klučárová

Markíza spúšťa novú stanicu. Diváci sa môžu tešiť na kultové filmové a seriálové klasiky

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA SPRÁVY Z DOMOVA TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Prvé filmy odvysiela už 15. júla.

TV Markíza spúšťa už 15. júla 2024 novú televíznu stanicu Markíza Klasik, ktorá prinesie kultové filmy a legendárne seriály.

Ranné vysielanie Markíza Klasik o 8.30 h odštartuje Vinnetou a Old Shatterhand vo filme Poklad na Striebornom jazere. „Markíza KLASIK prinesie najmä overené tituly zo zahraničnej produkcie, doplnené o klasickú slovenskú a českú televíznu zábavu. Zameraná bude na cieľovú skupinu všetkých milovníkov televíznej klasiky, primárne vo veku od 35 do 64 rokov,“ povedal pre Aktuality.sk Lukáš Kočišek z PR stanice.

Markíza Klasik bude na Slovensku vysielať 24 hodín denne a diváci sa už v prvom týždni vysielania môžu tešiť na legendárnu Pobrežnú hliadku, Beverly Hills 90210 či ďalšie kultové seriály, ako sú Rodina Addamsovcov, Alf, Zmija, Hviezdna brána, A-Tím, Kobra 11, Knight Rider, Herkules.

Milovníci filmovej klasiky si prídu na svoje pri vysielaní filmov Pulp Fiction – historky z podsvetia, Krstný otec, Frajeri vo Vegas, Nezmieriteľní, Ak sa nahneváme, budeme zlí, Honba na ponorku, Lucky Luke či Súboj titanov.

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá investičný byt v Klingerke s výhľadom na Bratislavu. Nadrozmerný jednoizbák má aj vinotéku či imitáciu krbu FOTO: Takto vyzerá investičný byt v Klingerke s výhľadom na Bratislavu. Nadrozmerný jednoizbák má aj vinotéku či imitáciu krbu 24. augusta 2024 o 11:00

„Chýbať nebude ani československá klasika, skvelé filmy ako Vítr v kapse alebo Bony a klid či seriáloví Chalupári. O skvelú zábavu sa postarajú aj obľúbené relácie zo zlatého fondu TV Markíza ako Uragán, Všetci sú za dverami, Sedem s r.o. a Aj múdry schybí, ale tiež legendárna šou Možno príde aj kúzelník z produkcie Československej televízie,“ dodal Kočišek.

Markíza Klasik.
Markíza Klasik. Zdroj: Markíza Klasik
Domov
Zdieľať
Diskusia