Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L’Oréal Paris.
18. júna 2024 o 10:00
Čas čítania 1:02
Sponzorovaný obsah

„Mám rada, keď sa o mňa muži starajú, na prvom rande má platiť chlap.“ Tiktokerka Lívia nám porozprávala o práci aj živote v Brne

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

Influencerka známa ako Livka je slivka ti ukáže, ako sa líči na prvé rande. Okrem toho Linde prezradila, prečo sa rozhodla študovať v Brne či aké sú jej kariérne plány.

V najnovšej epizóde Make-up & Gossip Linda privítala obľúbenú tiktokerku a influencerku Líviu, ktorú môžeš poznať pod prezývkou @livkajeslivka. V úvode nám prezradila, ako táto prezývka vznikla a ako sa dostala k tvorbe na Instagrame a neskôr Tiktoku.

Keďže je Lívia momentálne single, témou líčenia bolo prvé rande. Ešte pred tým, ako sa hostka pustila do líčenia, ukázala Linde svoje dva must-have produkty, bez ktorých neodíde z domu. Sú nimi žuvačky a ceruzka na oči.

Prvým krokom je príprava pleti, ktorú Lívia vždy začína nanesením produktu s SPF. Nasleduje aplikácia ľahkého make-upu. Ak hľadáš super produkt na leto, vyskúšaj Maybelline Instant Perfector 4-in-1, ľahký make-up pre prirodzený vzhľad. Následne si Lívia zvýraznila kontúry tváre pomocou krémového bronzera

💄 BEAUTY TIP od Lindy: Sexy pohľad dosiahneš nanesením ceruzky na vnútornú líniu horného očného viečka. Prstom si nadvihni viečko, jemne k nemu prilož ceruzku a následne ňou prechádzaj zo strany na stranu.

Počas líčenia očí Lívia nesiahla po klasickej čiernej riasenke, ale stavila na hnedú. S objemovou riasenkou L’Oréal Paris Panorama si aj ty vykúzliš pohľad, ktorému na prvom rande nik neodolá. Oči si Lívia zvýraznila aj hnedou ceruzkou, ktorú si pre ešte výraznejší efekt naniesla na vnútornú líniu očného viečka. Spodné viečko si nakoniec zvýraznila očným tieňom.

„Nie som fanúšikom bozkávania sa na prvom rande, takže si teraz nanesiem rúž,“ dodala so smiechom hostka a na pery si aplikovala rúž v nude tóne. Okrem super trikov nám Lívia prezradila, prečo sa rozhodla pre štúdium v Brne, čomu sa chce po škole venovať či kto by mal platiť na prvom rande a prečo.

Domov
Zdieľať
Diskusia