Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2014, 22:27
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Expendables 3 v prvom teaseri, teš sa na nostalgickú akčnú jazdu s úsmevom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvé skutočné zábery z tretích Expendables sú konečne tu a vyzerajú lákavo! Herecké legendy nezaostávajú, naopak nová, mladá krv príliš nepriťahuje. Testosterón, akcia a gagy zaručené.

Expendables 3 v prvom teaseri, teš sa na nostalgickú akčnú jazdu s úsmevom

Po včerajších plagátoch a prvom teaseri konečne prichádzajú poriadne zábery z Expendables III. Veľká škoda, že ich je tak málo a neukazujú viac. Keby tam neboli herci, ktorí ma naučili ako hrať akčné hry a drsne sa pri tom tváriť, veľmi by som teaser nechválil. Našťastie sú to ale Expendables a očakávania, ako aj radosť stúpajú. Snáď to teda nezmrvia. Finálne obsadenie činí mená ako: Sylvester Stallone, Jason Statham, Harrison Ford, Mel Gibson, Dolph Lundgren, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Arnold Schwarzenegger, Ronda Rousey, Randy Couture, Terry Crews, Glen Powell, Victor Ortiz, Kelsey Grammer, Robert Davi, Sarai Givaty a Kellan Lutz. Viac informácií v našom preview tu. Premiéry sa dočkáme už 14. augusta.

Domov
Zdieľať
Diskusia