Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. apríla 2024, 8:55
Čas čítania 0:35
Radka Klučárová

Forbes zaradil Taylor Swift na zoznam najbohatších ľudí planéty. Jej majetok prekonal miliardu

HUDBA SPRÁVY ZO SVETA TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

Taylor Swift je fenomén. V posledných mesiacoch žne jeden úspech za druhým a teraz sa jej podarilo dostať do rebríčka najbohatších ľudí sveta.

Speváčka Taylor Swift sa s majetkom v hodnote 1,1 miliardy dolárov (viac ako 930 miliónov eur) dostala na zoznam najbohatších ľudí na svete podľa magazínu Forbes. Pripojila sa tak k Elonovi Muskovi či Bernardovi Arnaultovi, píše BBC.

V roku 2024 zaznamenali rekordný počet, až 2 781 miliardárov. Forbes zároveň uvádza, že svetová elita je bohatšia ako kedykoľvek predtým. V tomto roku dosiahol jej kolektívny majetok hodnotu závratných 14,2 bilióna dolárov.

Taylor Swift
Zdroj: TASR

Speváčka a skladateľka valcuje rebríčky a žne jeden úspech za druhým. V posledných mesiacoch sa o nej hovorí viac ako kedykoľvek predtým. Na svojom konte má rekordné štyri ocenenia Grammy za najlepší album a jej album 1989 (Taylor’s Version) sa stal dokonca aj najpredávanejšou vinylovou platňou minulého roka.

Odporúčané
VIDEO: Taylor Swift na koncerte zmenila text skladby, aby vyznala lásku NFL hráčovi. Z jeho reakcie sa ti roztopí srdce VIDEO: Taylor Swift na koncerte zmenila text skladby, aby vyznala lásku NFL hráčovi. Z jeho reakcie sa ti roztopí srdce 13. novembra 2023, 10:53

Jej vplyv sa však neodráža iba vo svete hudby. Odkedy začala randiť s hráčom amerického futbalu Travisom Kelceom a svojou prítomnosťou ho podporuje na zápasoch, vzrástla dokonca sledovanosť NFL.

Taylor Swift
Zdroj: Getty Images / TAS2023
Domov
Zdieľať
Diskusia